Transflexion

Alles wat je wilt weten over Transflexion.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Transflexion is 43%, 14 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs C). Alvast van start met je theorie? Om je optimaal voor te bereiden kun je online gratis theorie-examens maken. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Kies je voor lessen bij Transflexion? Je rij-examen doe je bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Urmond.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Transflexion.

De school is te vinden in Echt. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Bosstraat 1, 6101NV Echt. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 0475-416000. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 652419080000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 7463N4.

Waar bezoek ik Transflexion precies?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Andere rijscholen in de buurt van Echt.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Echt. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: TLON Transport & Logistieke Opleidingen Nederland en Agere Opleidingen B.V..

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Transflexion

Slagingspercentage

43

Aantal examens

14

Auto

Beschikbaar

Telefoon

0475-416000

Adres

Bosstraat 1

Postcode

6101NV

Plaats

Examenlocatie(s)

Urmond

KvK-nummer

652419080000

Rijschoolnummer

7463N4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Transflexion”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo