LEEUW opleidingen

(4 klantbeoordelingen)

Op deze pagina ontdek je alles over LEEUW opleidingen.

Klaar voor je eerste les? Deze rijschool lest met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van LEEUW opleidingen ligt op 42%, 161 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook rijles met een automaat personenauto. Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: motor, auto. Ga je voor rijles bij LEEUW opleidingen? Je rij-examen doe je bij één van de 5 examenlocaties van het CBR: Den Bosch, Berkel Enschot, Eindhoven, Mierlo, Weert. Deze rijschool biedt ook rijles in een automaat personenauto.

Beschikt deze school over keurmerken?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen, deze rijschool beschikt over een FAM-keurmerk. Rijscholen die een keurmerk dragen moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling ben je bij een dergelijke rijschool dus verzekerd van goede leskwaliteit.

Adres, contactgegevens en overige informatie over LEEUW opleidingen.

De rijschool is gevestigd in Eindhoven. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Avignonlaan 9B, 5627GA Eindhoven. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer (040) 264 73 73. De school beschikt over een eigen site, hierbij: leeuw-verkeer.nl. Het KvK-nummer van de school is 171191040000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 8779W1.

Waar zit LEEUW opleidingen?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Overige scholen in de buurt van Eindhoven.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Eindhoven. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Rijschool Rob Uden en Rijschool PB.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: LEEUW opleidingen

Slagingspercentage

42

Aantal examens

161

FAM

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Telefoon

(040) 264 73 73

Website

leeuw-verkeer.nl

Adres

Avignonlaan 9B

Postcode

5627GA

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch, Berkel Enschot, Eindhoven, Mierlo, Weert

KvK-nummer

171191040000

Rijschoolnummer

8779W1

4 reviews for LEEUW opleidingen

4.8
3
1
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Johan van Gestel

  Zeer fijne rijschool !! Anton en Rene’ dank voor de fijne lessen. En 1e keer geslaagd rijbewijs D erg blij mee !

 2. Anton Deknatel

  Leuke en aangename eigen werkplek.

 3. Rudi Looijmans

  Beste,

  Afgelopen maandag met de instructeur Anton op pad geweest voor code 95. In mijn geval trekker oplegger iets wat ik nooit gedaan had ivm de miniatuur vrachtwagen (Mercedes Sprinter) die ik normaal zelf rijd. Kortom top dag leuke vent met een serieuze en goede begeleiding. Iemand die het leuk vindt je iets te leren en je wel een beetje uit je tent probeert te lokken. Mocht je ce code 95 als bijscholing willen volgen vraag dan naar Anton. En vergeet niet naar zijn usb stick met muziek te vragen onderweg!!!
  Gr Rudi

 4. Petra

  ging om proefles maar beviel goed

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo