LEEUW opleidingen

Alle gegevens van LEEUW opleidingen.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van LEEUW opleidingen is 41%, 137 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto. Je alvast voorbereiden op de rijles? Je kunt hier online gratis theorie oefenen. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Ga je voor les bij LEEUW opleidingen? Dan heb je keus uit 3 CBR-locaties: Den Bosch, Eindhoven, Mierlo. Deze rijschool biedt ook rijles in een automaat personenauto.

Auto theorie & aanbieding rijlessen

Maak gebruik van onderstaande links en bespaar geld op je autorijbewijs. Koop het best geteste theorieboek bij Bol, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio.

Adres, contactgegevens en overige informatie van LEEUW opleidingen.

De school heeft een vestiging in Eindhoven. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Avignonlaan 9B, 5627GA Eindhoven. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: (040) 264 73 73. Ze hebben een eigen website: leeuw-verkeer.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 171191040000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 8779W1.

Waar vind je LEEUW opleidingen precies?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in de regio Eindhoven.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Eindhoven. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Teteringse Autorij-Opleiding Vabo en Rijschool Roland Menting.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: LEEUW opleidingen

Slagingspercentage

41

Aantal examens

137

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Telefoon

(040) 264 73 73

Website

leeuw-verkeer.nl

Adres

Avignonlaan 9B

Postcode

5627GA

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch, Eindhoven, Mierlo

KvK-nummer

171191040000

Rijschoolnummer

8779W1

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Petra

    ging om proefles maar beviel goed

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo