Demo Opleidingen

(5 klantbeoordelingen)

Alle gegevens van Demo Opleidingen.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Demo Opleidingen is 60%, 5 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook les met een automaat personenauto. Kies je voor lessen bij Demo Opleidingen? Je praktijkexamen doe je bij 1 CBR examenlocatie: Barendrecht. Deze rijschool biedt ook rijles in een automaat personenauto.

Adres- en contactgegevens van Demo Opleidingen.

Je vindt deze rijschool in Rotterdam. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Putselaan 40A, 3074JB Rotterdam. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Je bereikt de rijschool per telefoon via 06 51 76 42 05. Het KvK-nummer van de rijschool is: 244344480000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3221X8.

Waar bezoek ik Demo Opleidingen (kaart en route)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Overige scholen in regio Rotterdam.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Rotterdam. Check ook deze rijscholen: Autorijschool A20 en Autorijschool 3B.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Demo Opleidingen

Slagingspercentage

60

Aantal examens

5

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 51 76 42 05

Adres

Putselaan 40A

Postcode

3074JB

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht

KvK-nummer

244344480000

Rijschoolnummer

3221X8

5 reviews for Demo Opleidingen

4.0
3
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Anoniem

  Prima rijschool. Mijn E – rijbewijs bij Messi van Demi Opleidingen gehaald. Goede instructeur die duidelijk aangeeft wat je moet doen. Als je het niet meer ziet zitten, geeft hij niet op totdat je alles onder de knie hebt en met een gerust hart naar je examen toe kan. Handig om op eigen terrein in alle rust bijzondere verrichtingen te kunnen oefenen.

 2. Steve Hendrik

  Top rijschool, ze geven goed informatie. Ook tijdens de corona geven ze je goed aandacht. Mn theorie en praktijk in 1 x gehaald, en raad Demo Opleidingen iedereen aan.

 3. Hasan

  Een goede rijschool. Echt een aanrader als je nog moet beginnen met je rijbewijs. Ze leggen alles netjes uit op een manier dat je het begrijpt en tijdens de rijlessen wordt er je veel aangeleerd.

 4. Angel

  Het slechtste van het slechte.
  Vriend is al ANDERHALF jaar bezig met zijn rijexamen (theorie in 1x gehaald).

  Lessen om de 2 weken, omdat rijinstructeur geen zin en tijd heeft (voor corona), vandaag de dag 1 les per maand niet eens.
  Rijinstructeur lui en arrogant en wil niet eens wat uitleggen wat resulteert in al 2x gezakt.

  Rijinstructeur heeft geen zin om in te schrijven voor een nieuwe examendatum, vindt dat er niks beschikbaar is. Reageert tijdens kantooruren NIET op telefoon (en app).

  Het slechtste rijschool die je kan kiezen. Of je wil alleen je theorie halen (of je hebt geld te veel).

 5. Robert

  Ik wil graag een proefles les

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo