Demo Opleidingen

(3 klantbeoordelingen)

Op deze pagina lees je alles over Demo Opleidingen.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Demo Opleidingen is 100%, 2 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Alvast je theorie oefenen? Je kunt direct online oefenen met gratis theorie-examens. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Begin je met rijles bij Demo Opleidingen? Rij-examen doe je bij één van de 1 CBR examenlocaties: Barendrecht. Deze rijschool biedt ook rijles aan met een auto met automaat.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Demo Opleidingen.

De school heet een locatie in Rotterdam. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Putselaan 40A, 3074JB Rotterdam. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Telefonisch contact met de rijschool? 06 51 76 42 05. Het KvK-nummer van de rijschool is 244344480000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 3221X8.

Waar vind ik Demo Opleidingen?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in de regio Rotterdam.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Rotterdam. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Lale en Autorijschool A20.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review.

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Demo Opleidingen

Slagingspercentage

100

Aantal examens

2

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 51 76 42 05

Adres

Putselaan 40A

Postcode

3074JB

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht

KvK-nummer

244344480000

Rijschoolnummer

3221X8

3 reviews for Demo Opleidingen

3.0
1
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Hasan

  Een goede rijschool. Echt een aanrader als je nog moet beginnen met je rijbewijs. Ze leggen alles netjes uit op een manier dat je het begrijpt en tijdens de rijlessen wordt er je veel aangeleerd.

 2. Angel

  Het slechtste van het slechte.
  Vriend is al ANDERHALF jaar bezig met zijn rijexamen (theorie in 1x gehaald).

  Lessen om de 2 weken, omdat rijinstructeur geen zin en tijd heeft (voor corona), vandaag de dag 1 les per maand niet eens.
  Rijinstructeur lui en arrogant en wil niet eens wat uitleggen wat resulteert in al 2x gezakt.

  Rijinstructeur heeft geen zin om in te schrijven voor een nieuwe examendatum, vindt dat er niks beschikbaar is. Reageert tijdens kantooruren NIET op telefoon (en app).

  Het slechtste rijschool die je kan kiezen. Of je wil alleen je theorie halen (of je hebt geld te veel).

 3. Robert

  Ik wil graag een proefles les

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo