Demo Opleidingen

Alles wat je wilt weten over Demo Opleidingen.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Demo Opleidingen is 50%, 2 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Start je met les bij Demo Opleidingen? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 CBR-locaties: Barendrecht. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook rijles met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie halen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie boek.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Demo Opleidingen.

De school heeft een vestiging in Rotterdam. Op zoek naar de adresgegevens? Putselaan 40A, 3074JB Rotterdam. Je bereikt ze per e-mail via: demomt1@hotmail.com. Bellen? Het telefoonnummer is 06 51 76 42 05. Het KvK-nummer van de rijschool is: 244344480000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 3221X8.

In welke plaats zit Demo Opleidingen?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Alle andere rijscholen in de regio Rotterdam.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Rotterdam. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Verkeersschool iDrive en Helen’s Rijschool.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Demo Opleidingen

Slagingspercentage

50

Aantal examens

2

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

demomt1@hotmail.com

Telefoon

06 51 76 42 05

Adres

Putselaan 40A

Postcode

3074JB

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht

KvK-nummer

244344480000

Rijschoolnummer

3221X8

Reviews

0.0
3
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Anoniem

  Prima rijschool. Mijn E – rijbewijs bij Messi van Demi Opleidingen gehaald. Goede instructeur die duidelijk aangeeft wat je moet doen. Als je het niet meer ziet zitten, geeft hij niet op totdat je alles onder de knie hebt en met een gerust hart naar je examen toe kan. Handig om op eigen terrein in alle rust bijzondere verrichtingen te kunnen oefenen.

 2. Steve Hendrik

  Top rijschool, ze geven goed informatie. Ook tijdens de corona geven ze je goed aandacht. Mn theorie en praktijk in 1 x gehaald, en raad Demo Opleidingen iedereen aan.

 3. Hasan

  Een goede rijschool. Echt een aanrader als je nog moet beginnen met je rijbewijs. Ze leggen alles netjes uit op een manier dat je het begrijpt en tijdens de rijlessen wordt er je veel aangeleerd.

 4. Robert

  Ik wil graag een proefles les

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo