Demo Opleidingen

Alles op een rijtje over Demo Opleidingen.

Klaar voor je eerste rijles? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Demo Opleidingen ligt op 75%, 12 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs AM2). Start je met les bij Demo Opleidingen? Rij-examen doe je bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Barendrecht. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek auto of scooter.

Contactgegevens, adres en overige info over Demo Opleidingen.

Deze rijschool vind je in Rotterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Putselaan 40A, 3074JB Rotterdam. Dit is het e-mailadres van de school: demomt1@hotmail.com. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op 06 51 76 42 05. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 244344480000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 3221X8.

Waar vind ik Demo Opleidingen (kaart en route)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Meer rijscholen in Rotterdam.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Rotterdam. Heb je deze rijscholen al bekeken? Hippe Amsterdam en Flevo Motor.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Demo Opleidingen

Slagingspercentage

75

Aantal examens

12

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

demomt1@hotmail.com

Telefoon

06 51 76 42 05

Adres

Putselaan 40A

Postcode

3074JB

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht

KvK-nummer

244344480000

Rijschoolnummer

3221X8

Reviews

0.0
3
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Anoniem

  Prima rijschool. Mijn E – rijbewijs bij Messi van Demi Opleidingen gehaald. Goede instructeur die duidelijk aangeeft wat je moet doen. Als je het niet meer ziet zitten, geeft hij niet op totdat je alles onder de knie hebt en met een gerust hart naar je examen toe kan. Handig om op eigen terrein in alle rust bijzondere verrichtingen te kunnen oefenen.

 2. Steve Hendrik

  Top rijschool, ze geven goed informatie. Ook tijdens de corona geven ze je goed aandacht. Mn theorie en praktijk in 1 x gehaald, en raad Demo Opleidingen iedereen aan.

 3. Hasan

  Een goede rijschool. Echt een aanrader als je nog moet beginnen met je rijbewijs. Ze leggen alles netjes uit op een manier dat je het begrijpt en tijdens de rijlessen wordt er je veel aangeleerd.

 4. Robert

  Ik wil graag een proefles les

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo