Demo Opleidingen

Op deze pagina lees je alles over Demo Opleidingen.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Demo Opleidingen ligt op 50%, 4 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Kies je voor les bij Demo Opleidingen? Dan kun je kiezen uit 1 CBR-locaties: Barendrecht. Deze rijschool biedt ook rijles in een automaat personenauto.

Auto theorieboek, online oefenen & rijles kortingen

Geld besparen op je autorijbewijs? Maak gebruik van de links hieronder! Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek bij Bol.com of vraag een proefles aan, 100% gratis.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Demo Opleidingen.

Deze rijschool is gevestigd in Rotterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Putselaan 40A, 3074JB Rotterdam. Stuur ze meteen een bericht: [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is 06 51 76 42 05. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 244344480000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 3221X8.

Waar bezoek je Demo Opleidingen (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Andere scholen in de buurt van Rotterdam.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Rotterdam. Check ook deze twee rijscholen: Rijschool Spaland en Rijles Kaya.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Demo Opleidingen

Slagingspercentage

50

Aantal examens

4

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 51 76 42 05

Adres

Putselaan 40A

Postcode

3074JB

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht

KvK-nummer

244344480000

Rijschoolnummer

3221X8

Reviews

0.0
2
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Steve Hendrik

  Top rijschool, ze geven goed informatie. Ook tijdens de corona geven ze je goed aandacht. Mn theorie en praktijk in 1 x gehaald, en raad Demo Opleidingen iedereen aan.

 2. Hasan

  Een goede rijschool. Echt een aanrader als je nog moet beginnen met je rijbewijs. Ze leggen alles netjes uit op een manier dat je het begrijpt en tijdens de rijlessen wordt er je veel aangeleerd.

 3. Angel

  Het slechtste van het slechte.
  Vriend is al ANDERHALF jaar bezig met zijn rijexamen (theorie in 1x gehaald).

  Lessen om de 2 weken, omdat rijinstructeur geen zin en tijd heeft (voor corona), vandaag de dag 1 les per maand niet eens.
  Rijinstructeur lui en arrogant en wil niet eens wat uitleggen wat resulteert in al 2x gezakt.

  Rijinstructeur heeft geen zin om in te schrijven voor een nieuwe examendatum, vindt dat er niks beschikbaar is. Reageert tijdens kantooruren NIET op telefoon (en app).

  Het slechtste rijschool die je kan kiezen. Of je wil alleen je theorie halen (of je hebt geld te veel).

 4. Robert

  Ik wil graag een proefles les

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo