Rijschool Hi-Daar

Alles over Rijschool Hi-Daar.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Hi-Daar is 63%, 8 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Ga je van start met les bij Rijschool Hi-Daar? Rij-examen doe je bij een van de 2 CBR-afrijdlocaties: Rotterdam, Barendrecht. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek rijbewijs.

Adresgegevens en telefoonnummer van Rijschool Hi-Daar.

Je vindt de rijschool in Rotterdam. De adresgegevens zijn als volgt: Ln van Magisch Realisme 23A, 3059VJ Rotterdam. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op 06 28 95 60 75. Het KvK-nummer van deze rijschool is 712428990000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 8050H4.

Waar bezoek je Rijschool Hi-Daar?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Alle rijscholen in de regio Rotterdam.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Rotterdam. Check ook deze twee rijscholen: Rijschool Automundo en A&S verkeersschool.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Hi-Daar

Slagingspercentage

63

Aantal examens

8

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 28 95 60 75

Adres

Ln van Magisch Realisme 23A

Postcode

3059VJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam, Barendrecht

KvK-nummer

712428990000

Rijschoolnummer

8050H4

Reviews

0.0
3
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Mikail

  Geslaagd!

 2. Sezer Alici

  Super fijne en soepel rijschool, kan goed overeen met iedereen en gesprekken voeren en grappen maken tijdens het lessen kan altijd.
  Gaat oprecht om met de lestijd en ik heb me nooit opgelicht of bestolen gevoeld.
  De rijinstructeur geeft je al het aandacht dat je nodig hebt en je kunt altijd vragen stellen tijdens en buiten het lessen.
  Je wordt gemotiveerd en hij gaat door totdat je het hebt gehaald.
  Ik raad je deze rijschool zeker aan.

 3. Ezrin

  Goede ervaring! M’n praktijk de 2e keer gehaald! Ook een hele fijne lesmethode!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo