Aynur Autorijschool

Op deze pagina ontdek je alles over Aynur Autorijschool.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Aynur Autorijschool ligt op 33%, 3 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Begin je met rijles bij Aynur Autorijschool? Je examen doe je bij een van de 1 examenlocaties: Amsterdam. Theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorieboek.

Contact & telefoon van Aynur Autorijschool.

Deze rijschool vind je in Amsterdam. De adresgegevens zijn als volgt: Dorus Rijkershof 9III, 1064GJ Amsterdam. Bellen? Het telefoonnummer is 06 14 84 45 73. Het KvK-nummer van deze school is 342473080000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 3946X8.

Waar bezoek je Aynur Autorijschool precies?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Overige scholen in regio Amsterdam.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Amsterdam. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Hippe Amsterdam en Rijschool Sloten.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Aynur Autorijschool

Slagingspercentage

33

Aantal examens

3

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 14 84 45 73

Adres

Dorus Rijkershof 9III

Postcode

1064GJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

342473080000

Rijschoolnummer

3946X8

Reviews

0.0
2
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Titia

    Echt een hele goede rijschool ! En Aynur geeft heel erg goed les en ook is ze erg geduldig!! Daarvoor heb ik geen goede ervaringen gehad met twee andere rijscholen! Ik had eigenlijk de hoop opgegeven, ik dacht het gaat mij nooit lukken autorijden maar door Aynur heb ik heel veel vertrouwen gekregen en met haar enorme geduld en goede inzichten ben ik er bijna ! Echt een TOPPER deze rijschool!

  2. Ayse

    Super lieve rij-instructriece. Ze is geduldig en legt alles heel goed en zorgvuldig uit. Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. Bedankt Rijschool Aynur

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo