Aynur Autorijschool

(1 klantbeoordeling)

Lees meer over Aynur Autorijschool.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Aynur Autorijschool ligt op 78%, 9 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Ga je voor les bij Aynur Autorijschool? Dan kun je kiezen uit 1 CBR locaties: Amsterdam.

Adresgegevens en telefoonnummer van Aynur Autorijschool.

De rijschool is te vinden in Amsterdam. Hierbij de adresgegevens: Dorus Rijkershof 9III, 1064GJ Amsterdam. Het telefoonnummer van de rijschool is 06 14 84 45 73. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 342473080000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 3946X8.

In welke plaats vind je Aynur Autorijschool?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in regio Amsterdam.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Amsterdam. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: D.F. Germann en automaatrijschool.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Aynur Autorijschool

Slagingspercentage

78

Aantal examens

9

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 14 84 45 73

Adres

Dorus Rijkershof 9III

Postcode

1064GJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

342473080000

Rijschoolnummer

3946X8

1 review for Aynur Autorijschool

5.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Ayse

    Super lieve rij-instructriece. Ze is geduldig en legt alles heel goed en zorgvuldig uit. Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. Bedankt Rijschool Aynur

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo