Autorijschool Sharla

Lees meer over Autorijschool Sharla.

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Sharla is 58%, 26 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Les je bij Autorijschool Sharla? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Spijkenisse.

Adresgegevens en telefoonnummer van Autorijschool Sharla.

Je vindt de school in Rotterdam. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Schulpplein 198, 3082PX Rotterdam. Bellen? Het telefoonnummer is 06 41 81 41 80. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 244882450000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5429A1.

In welke plaats vind je Autorijschool Sharla precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Overige rijscholen in regio Rotterdam.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Rotterdam. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Autorijschool Ercan en Autorijschool P.Th. Stremme.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Sharla

Slagingspercentage

58

Aantal examens

26

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 41 81 41 80

Adres

Schulpplein 198

Postcode

3082PX

Plaats

Examenlocatie(s)

Spijkenisse

KvK-nummer

244882450000

Rijschoolnummer

5429A1

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Preshant

    De rijlessen bij autorijschool Sharla waren uitstekend! Ik was zelf 17 en had geen affiniteit met rijden toen ik met rijlessen begon bij autorijschool Sharla. Hierdoor was ik in het begin ook een beetje angstig om achter het stuur te zitten, want rijden is zeker leuk, maar kan ook ietwat beangstigend zijn. Dit vertelde ik ook aan Sharla, de instructrice, maar omdat zij al zoveel jaren ervaring heeft met het les geven in rijden, wist zij goed op mijn angsten in te spelen en zo mijn onzekerheid weg te nemen. Zo heb ik mijn rijbewijs succesvol behaald bij autorijschool Sharla. Ik kijk terug op erg gezellige en zeer leerzame rijlessen! Vandaar dat ik rijschool Sharla ook zeker aanraad!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo