Autorijschool Sharla

Op deze pagina ontdek je alles over Autorijschool Sharla.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Sharla ligt op 41%, 37 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Kies je ervoor lessen te volgen bij Autorijschool Sharla? Dan heb je de keus uit 1 CBR-afrijdlocaties: Spijkenisse.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Autorijschool Sharla.

Deze school vind je in Rotterdam. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Schulpplein 198, 3082PX Rotterdam. Telefonisch contact met de rijschool? 06 41 81 41 80. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 244882450000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 5429A1.

Wat is de locatie van Autorijschool Sharla precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de regio Rotterdam.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Rotterdam. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool Rijbewijsje Rotjeknor en Intro Opleidingen.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina.

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Autorijschool Sharla

Slagingspercentage

41

Aantal examens

37

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 41 81 41 80

Adres

Schulpplein 198

Postcode

3082PX

Plaats

Examenlocatie(s)

Spijkenisse

KvK-nummer

244882450000

Rijschoolnummer

5429A1

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Preshant

    De rijlessen bij autorijschool Sharla waren uitstekend! Ik was zelf 17 en had geen affiniteit met rijden toen ik met rijlessen begon bij autorijschool Sharla. Hierdoor was ik in het begin ook een beetje angstig om achter het stuur te zitten, want rijden is zeker leuk, maar kan ook ietwat beangstigend zijn. Dit vertelde ik ook aan Sharla, de instructrice, maar omdat zij al zoveel jaren ervaring heeft met het les geven in rijden, wist zij goed op mijn angsten in te spelen en zo mijn onzekerheid weg te nemen. Zo heb ik mijn rijbewijs succesvol behaald bij autorijschool Sharla. Ik kijk terug op erg gezellige en zeer leerzame rijlessen! Vandaar dat ik rijschool Sharla ook zeker aanraad!

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo