Autorijschool Sharla

Alle informatie die je nodig hebt over Autorijschool Sharla.

Lessen volgen en examen doen bij deze rijschool? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Sharla ligt op 37%, 35 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Ga je voor lessen bij Autorijschool Sharla? Je examen doe je bij één van de 1 CBR afrijdlocaties: Spijkenisse.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Autorijschool Sharla.

De school is gevestigd in Rotterdam. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Schulpplein 198, 3082PX Rotterdam. Bellen? Het telefoonnummer is 06 41 81 41 80. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 244882450000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 5429A1.

Wat is de locatie van Autorijschool Sharla precies?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Rotterdam. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Rijschool Ferda en Verkeersopleiding Niddha.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Autorijschool Sharla

Slagingspercentage

37

Aantal examens

35

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 41 81 41 80

Adres

Schulpplein 198

Postcode

3082PX

Plaats

Examenlocatie(s)

Spijkenisse

KvK-nummer

244882450000

Rijschoolnummer

5429A1

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Preshant

    De rijlessen bij autorijschool Sharla waren uitstekend! Ik was zelf 17 en had geen affiniteit met rijden toen ik met rijlessen begon bij autorijschool Sharla. Hierdoor was ik in het begin ook een beetje angstig om achter het stuur te zitten, want rijden is zeker leuk, maar kan ook ietwat beangstigend zijn. Dit vertelde ik ook aan Sharla, de instructrice, maar omdat zij al zoveel jaren ervaring heeft met het les geven in rijden, wist zij goed op mijn angsten in te spelen en zo mijn onzekerheid weg te nemen. Zo heb ik mijn rijbewijs succesvol behaald bij autorijschool Sharla. Ik kijk terug op erg gezellige en zeer leerzame rijlessen! Vandaar dat ik rijschool Sharla ook zeker aanraad!

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo