Autorijschool Sharla

Lees alles over Autorijschool Sharla.

Gelijk praktijkles volgen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Sharla is 32%, 31 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je van start met les bij Autorijschool Sharla? Dan heb je keus uit 1 examenlocaties van CBR: Spijkenisse. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek auto of scooter.

Telefoonnummer en adresgegevens van Autorijschool Sharla.

De rijschool is gevestigd in Rotterdam. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Schulpplein 198, 3082PX Rotterdam. Telefonisch contact met de rijschool? 06 41 81 41 80. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 244882450000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5429A1.

Waar bezoek je Autorijschool Sharla (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Overige rijscholen in de regio Rotterdam.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Rotterdam. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Auto- en Motorrijschool Raymond Meijer en Rijschool Veerle.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Sharla

Slagingspercentage

32

Aantal examens

31

Telefoon-nr

06 41 81 41 80

Adres

Schulpplein 198

Postcode

3082PX

Plaats

Examenlocatie(s)

Spijkenisse

KvK-nummer

244882450000

Rijschoolnummer

5429A1

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Preshant

    De rijlessen bij autorijschool Sharla waren uitstekend! Ik was zelf 17 en had geen affiniteit met rijden toen ik met rijlessen begon bij autorijschool Sharla. Hierdoor was ik in het begin ook een beetje angstig om achter het stuur te zitten, want rijden is zeker leuk, maar kan ook ietwat beangstigend zijn. Dit vertelde ik ook aan Sharla, de instructrice, maar omdat zij al zoveel jaren ervaring heeft met het les geven in rijden, wist zij goed op mijn angsten in te spelen en zo mijn onzekerheid weg te nemen. Zo heb ik mijn rijbewijs succesvol behaald bij autorijschool Sharla. Ik kijk terug op erg gezellige en zeer leerzame rijlessen! Vandaar dat ik rijschool Sharla ook zeker aanraad!

Rijschoolspecialist.nl
Logo