Autorijschool Sharla

Alle gegevens over Autorijschool Sharla.

Lessen volgen en examen doen bij deze rijschool? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Sharla ligt op 24%, 25 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Ga je lessen volgen bij Autorijschool Sharla? Dan heb je keus uit 1 CBR examenlocaties: Spijkenisse. Binnenkort je theorie certicaat halen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie boek scooter of auto.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Autorijschool Sharla.

Deze school vind je in Rotterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Schulpplein 198, 3082PX Rotterdam. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 06 41 81 41 80. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 244882450000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 5429A1.

Waar zit Autorijschool Sharla?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Overige scholen in de buurt van Rotterdam.

Bekijk hier meer Rijscholen in Rotterdam. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Verkeersschool Avanti en Rijschool Karam.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door door een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Autorijschool Sharla

Slagingspercentage

24

Aantal examens

25

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 41 81 41 80

Adres

Schulpplein 198

Postcode

3082PX

Plaats

Examenlocatie(s)

Spijkenisse

KvK-nummer

244882450000

Rijschoolnummer

5429A1

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Preshant

    De rijlessen bij autorijschool Sharla waren uitstekend! Ik was zelf 17 en had geen affiniteit met rijden toen ik met rijlessen begon bij autorijschool Sharla. Hierdoor was ik in het begin ook een beetje angstig om achter het stuur te zitten, want rijden is zeker leuk, maar kan ook ietwat beangstigend zijn. Dit vertelde ik ook aan Sharla, de instructrice, maar omdat zij al zoveel jaren ervaring heeft met het les geven in rijden, wist zij goed op mijn angsten in te spelen en zo mijn onzekerheid weg te nemen. Zo heb ik mijn rijbewijs succesvol behaald bij autorijschool Sharla. Ik kijk terug op erg gezellige en zeer leerzame rijlessen! Vandaar dat ik rijschool Sharla ook zeker aanraad!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo