De Kinkelder Rijopleidingen B.V.

(3 klantbeoordelingen)

Over De Kinkelder Rijopleidingen B.V.

De Kinkelder Rijopleidingen is niet zomaar een rijschool. De Kinkelder Rijopleidingen is anders dan de rest. Groter, beter en vooral prettiger. Een familiebedrijf waar service op de eerste plek staat. Wij helpen jou niet alleen je rijbewijs te behalen, maar een zelfverzekerde, zelfstandige weggebruiker te worden!

De Kinkelder Rijopleidingen is al meer dan 47 jaar een begrip in de regio Duiven, Arnhem, Zevenaar, Doetinchem, Elst, Nijmegen en omgeving. Als een van de grootste rijscholen in de regio hebben wij al meer dan 15.000 leerlingen opgeleid tot veilige weggebruikers. En dat doen we nog steeds met volle overtuiging en met veel plezier!

Vlag en wimpel

Als je lest bij De Kinkelder Rijopleidingen ga je voor een 10+. Niet voor niets hebben wij hoge slagingspercentages: wij zorgen ervoor dat jij je rijbewijs met vlag en wimpel haalt. Maar niet alleen slagen is belangrijk: ook de lessen zelf. Rijden is hartstikke leuk. Wij maken daarom van elke les een feestje. Bij de Kinkelder Rijopleidingen leiden wij je op tot een zelfstandige automobilist die overal kan autorijden, we doen meer als alleen maar jouw je rijbewijs te laten halen!

Rijopleidingen voor iedereen

De Kinkelder Rijopleidingen is er ook voor iedereen die om de een of andere reden niet op een gewone manier het benodigde rijbewijs kan halen. Of je nu fysieke, emotionele of andere beperkingen hebt: wij helpen je er doorheen. Dat geldt ook als je faalangstig bent, autisme, ADD / ADHD of een verkeerstrauma hebt. Als het nodig is hebben wij ook een psycholoog die zich bij ons heeft aangesloten om je verder te helpen, dus zoals je kan zien gaan wij bij De Kinkelder Rijopleidingen een stap verder als de rest. ‘Nee’ is dus geen antwoord bij De Kinkelder Rijopleidingen: wij passen overal een mouw aan. Wij worden graag door jou uitgedaagd: bel ons en wij proberen een oplossing voor je te vinden.

Onze Instructeurs

Onze instructeurs krijgen elk jaar minimaal twee keer een bijscholing waardoor ze elke keer weer voorop lopen, de laatste instructie methodes beheersen, zich verder ontwikkelen, zodat we als rijschool altijd voorop lopen op de rest.

Onze Visie

Bij De Kinkelder Rijopleidingen hebben we een heldere visie voor ogen. We streven ernaar om de normen en verwachtingen binnen de rijschoolbranche te overtreffen en een toonaangevende rol te spelen in de regio.

Onze visie is gebaseerd op drie belangrijke punten:

Kwaliteit: we streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen. Dit betekent dat we hoogwaardige rijlessen aanbieden die voldoen aan de hoogste normen van instructie, veiligheid en service. We investeren in goed opgeleide en ervaren instructeurs die deskundigheid combineren met geduld en betrokkenheid.

Individuele aandacht: we geloven in de kracht van persoonlijke begeleiding. Onze visie is om elke leerling individueel te ondersteunen en te begeleiden op basis van hun unieke behoeften, vaardigheden en leerstijlen. We luisteren naar onze leerlingen, stellen doelen samen en passen ons lesprogramma aan om een gepersonaliseerde en effectieve leerervaring te bieden.

Vertrouwen en veiligheid: we streven ernaar om niet alleen bekwame bestuurders op te leiden, maar ook zelfverzekerde en verantwoordelijke weggebruikers. Onze visie is om bestuurders te vormen die zich bewust zijn van hun verantwoordelijkheden, zich aanpassen aan veranderende verkeerssituaties en proactief de veiligheid van zichzelf en anderen waarborgen.

Bij De Kinkelder Rijopleidingen is onze visie om elke leerling te begeleiden naar succes op de weg. We willen een positieve impact hebben op het leven van onze leerlingen door hen de nodige vaardigheden, kennis en vertrouwen mee te geven om veilig en zelfverzekerd te rijden.

Bij De Kinkelder Rijopleidingen kan je terecht voor:

 • Rijbewijs B / automaat
 • Rijbewijs BE
 • Spoedopleidingen
 • Autisme/ ADD-ADHD/ rijangst / faalangst
 • Verkeerstrauma
 • Opfriscursus
 • Caravantraining
 • Instructeursopleiding B
 • Rijlessen in Duits en Engels

De Kinkelder Rijopleidingen de juiste weg naar jouw vrijheid!

Specification: De Kinkelder Rijopleidingen B.V.

Slagingspercentage

60

Aantal examens

250

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

E-mail

info@dekinkelderrijopleidingen.nl

Telefoon

(085) 06 06 113

Website

dekinkelderrijopleidingen.nl/

Adres

Vicarije 15

Postcode

6932DA

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle, Deventer, Arnhem, Nijmegen, Doetinchem

KvK-nummer

683967910000

Rijschoolnummer

6625F1

3 reviews for De Kinkelder Rijopleidingen B.V.

5.0
3
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Esther Staps

  Na dat ik een erg nare ervaring had gehad bij twee andere rijscholen en ik op internet ging zoeken kwam de kinkkelder naar boven en ik heb deze gebeld toen ben ik bij hun gaan lessen om mijn E rijbewijs te gaan halen ik heb echt super fijn les gehad en als ik het niet snapte werd het anders gezegd en bij deze instructeur ging het echt meteen veel beter en ook inderdaad erg snel mijn E rijbewijs gehaald ik zou deze rijschool ook zeer zeker aanbevelen dank jullie wel

 2. Joey Van Eijk

  Geweldige rijschool

 3. Mirle

  Goed lesen en instrekturs

De Kinkelder Rijopleidingen B.V.
De Kinkelder Rijopleidingen B.V.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo