De Kinkelder Rijopleidingen B.V.

Alle informatie die je nodig hebt over De Kinkelder Rijopleidingen B.V..

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt lessen aan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van De Kinkelder Rijopleidingen B.V. ligt op 61%, 93 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). De Kinkelder Rijopleidingen B.V. biedt ook opleiding(en) voor professionals: taxi. Steuntje in de rug nodig bij het halen van je theorie-examen? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: motor, auto, bromfiets. Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Ga je voor lessen bij De Kinkelder Rijopleidingen B.V.? Je rij-examen doe je bij een van de 2 CBR examenlocaties: Arnhem, Doetinchem. Deze rijschool biedt ook rijles in een automaat personenauto.

Auto theorie gratis oefenen & korting rijles

Voordelig je autorijbewijs halen? Check de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek bij Bol.com of vraag een proefles aan in jouw regio, 100% gratis!

Welke keurmerken heeft deze school?

Deze rijschool beschikt over een VRB-keurmerk. Scholen met een keurmerk moeten aan allerlei voorwaarden voldoen. Als leerling mag je topkwaliteit verwachten van een rijschool met keurmerk.

Contactgegevens en telefoonnummer van De Kinkelder Rijopleidingen B.V..

De rijschool is te vinden in Duiven. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Geograaf 12, 6921EW Duiven. Ga je voor een proefles? Neem contact op via [email protected] . De rijschool is telefonisch te bereiken op (085) 06 06 113. Voor meer info kijk je op de website van de rijschool: dekinkelderrijopleidingen.nl/. Het KvK-nummer van de school is: 683967910000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 6625F1.

Wat is de locatie van De Kinkelder Rijopleidingen B.V.?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Andere scholen in Duiven.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Duiven. Check ook deze twee rijscholen: Mido Licence en rijschool – Willem.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: De Kinkelder Rijopleidingen B.V.

Slagingspercentage

61

Aantal examens

93

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(085) 06 06 113

Website

dekinkelderrijopleidingen.nl/

Adres

Geograaf 12

Postcode

6921EW

Plaats

Examenlocatie(s)

Arnhem, Doetinchem

KvK-nummer

683967910000

Rijschoolnummer

6625F1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “De Kinkelder Rijopleidingen B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

De Kinkelder Rijopleidingen B.V.
De Kinkelder Rijopleidingen B.V.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo