De Kinkelder Rijopleidingen B.V.

Alle details over De Kinkelder Rijopleidingen B.V..

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van De Kinkelder Rijopleidingen B.V. is 62%, 100 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). De Kinkelder Rijopleidingen B.V. verzorgt ook beroepsleiding(en): taxi. Deze rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: motor, auto, bromfiets. Je alvast voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt online gratis theorie-examens oefenen. Lees hier meer over theorieboeken en bekijk onze top 3. Ga je van start met rijlessen bij De Kinkelder Rijopleidingen B.V.? Je rijdt af bij een van de 2 CBR examenlocaties: Arnhem, Doetinchem.

Heeft de school een keurmerk?

Deze rijschool beschikt over een VRB-keurmerk. Rijscholen die een keurmerk hebben, moeten doorgaans aan verschillende strenge voorwaarden voldoen. Van een rijschool met een keurmerk mag je rijles van hoge kwaliteit verwachten.

Telefoonnummer en contactgegevens van De Kinkelder Rijopleidingen B.V..

Deze rijschool is gevestigd in Duiven. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Geograaf 12, 6921EW Duiven. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected] . Iemand van de rijschool spreken? Bel (085) 06 06 113. De school beschikt over een eigen website: dekinkelderrijopleidingen.nl/. Het KvK-nummer van de school is: 683967910000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6625F1.

In welke plaats vind ik De Kinkelder Rijopleidingen B.V. (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Overige scholen in regio Duiven.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Duiven. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Rij Secure en Autorijschool Fleuri.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: De Kinkelder Rijopleidingen B.V.

Slagingspercentage

62

Aantal examens

100

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(085) 06 06 113

Website

dekinkelderrijopleidingen.nl/

Adres

Geograaf 12

Postcode

6921EW

Plaats

Examenlocatie(s)

Arnhem, Doetinchem

KvK-nummer

683967910000

Rijschoolnummer

6625F1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “De Kinkelder Rijopleidingen B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

De Kinkelder Rijopleidingen B.V.
De Kinkelder Rijopleidingen B.V.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo