Turbodrive

Alles over Turbodrive.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Turbodrive ligt op 39%, 194 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Begin je met rijles bij Turbodrive? Dan heb je de keuze uit 5 examenlocaties van CBR: Zoetermeer, Rijswijk, Rotterdam, Leiden, Gouda. Theoriecertificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorie boek scooter of auto.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Turbodrive.

Deze school is gevestigd in Den Haag. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Louis Couperusplein 2, 2514HP Den Haag. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 06 48 43 15 35. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 718101450000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1798H2.

In welke plaats zit Turbodrive precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Andere scholen in de buurt van Den Haag.

Bekijk hier meer Rijscholen in Den Haag. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Autorijschool de Toekomst V.O.F. en Verkeersschool Hoek Bouma B.V..

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Turbodrive

Slagingspercentage

39

Aantal examens

194

Telefoon-nr

06 48 43 15 35

Adres

Louis Couperusplein 2

Postcode

2514HP

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk, Rotterdam, Leiden, Gouda

KvK-nummer

718101450000

Rijschoolnummer

1798H2

Reviews

0.0
4
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Gijs

  Ging allemaal goed in 1 keer geslaagd

 2. Guillaume

  goede, gezellige rijschool

 3. Maurits S.

  Turbodrive is een school die met het karakter van elke leerling rekening houdt. In mijn optiek wordt daar ook echt de eerste paar lessen de tijd voor genomen. “Wie zit naast mij en hoe zit hij geestelijk in elkaar”? Vervolgens krijgt elke leerling een behandeling op maat en wordt er op een efficiënte wijze les gegeven. De uitspraak van de leraar van turbodrive “ik heb geen glazen bol” orkestreert ook met het maatwerk wat turbodrive levert.

  Kortom een goede rijschool waar iedere leerling op zijn gemak is. Leeftijd, geslacht en andere randvoorwaarden bestaat niet bij turbodrive!!!

 4. TurboDrive

  Beste Linda..zou je contact kunnen opnemen met de rijschool? Want ik ben de leerlingen database doorgelopen en geen ‘Linda’ gevonden. Om dit serieus te nemen zouden we graag willen weten met welke instructeur je hebt gelest en willen we je graag tegemoet komen.

 5. Linda

  Vreselijke lessen; instructeur was onprofessioneel en incompetent.

Rijschoolspecialist.nl
Logo