Turbodrive

Alles op een rijtje over Turbodrive.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Turbodrive is 36%, 220 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie-examens. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Ga je van start met rijles bij Turbodrive? Je kunt kiezen uit 4 examenlocaties van het CBR: Zoetermeer, Rijswijk, Rotterdam, Barendrecht.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Turbodrive.

Deze rijschool is gevestigd in ‘S-Gravenhage. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Louis Couperusplein 2, 2514HP ‘S-Gravenhage. Telefonisch contact met de rijschool? 06 48 43 15 35. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 718101450000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 1798H2.

Waar vind je Turbodrive (kaart, routebeschrijving)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Meer rijscholen in de regio ‘S-Gravenhage.

Bekijk alle Rijscholen in ‘S-Gravenhage. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Autorijschool P.H. van der Zwart en Rijschool Lung.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren.

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door rijschool leads in te kopen of een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Turbodrive

Slagingspercentage

36

Aantal examens

220

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 48 43 15 35

Adres

Louis Couperusplein 2

Postcode

2514HP

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk, Rotterdam, Barendrecht

KvK-nummer

718101450000

Rijschoolnummer

1798H2

Reviews

0.0
3
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Guillaume

  goede, gezellige rijschool

 2. Maurits S.

  Turbodrive is een school die met het karakter van elke leerling rekening houdt. In mijn optiek wordt daar ook echt de eerste paar lessen de tijd voor genomen. “Wie zit naast mij en hoe zit hij geestelijk in elkaar”? Vervolgens krijgt elke leerling een behandeling op maat en wordt er op een efficiënte wijze les gegeven. De uitspraak van de leraar van turbodrive “ik heb geen glazen bol” orkestreert ook met het maatwerk wat turbodrive levert.

  Kortom een goede rijschool waar iedere leerling op zijn gemak is. Leeftijd, geslacht en andere randvoorwaarden bestaat niet bij turbodrive!!!

 3. TurboDrive

  Beste Linda..zou je contact kunnen opnemen met de rijschool? Want ik ben de leerlingen database doorgelopen en geen ‘Linda’ gevonden. Om dit serieus te nemen zouden we graag willen weten met welke instructeur je hebt gelest en willen we je graag tegemoet komen.

 4. Linda

  Vreselijke lessen; instructeur was onprofessioneel en incompetent.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo