Turbodrive

Alle informatie die je nodig hebt over Turbodrive.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Turbodrive is 37%, 224 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Ga je voor rijles bij Turbodrive? Je praktijkexamen doe je bij een van de 3 examenlocaties van het CBR: Zoetermeer, Rijswijk, Rotterdam*.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Turbodrive.

De rijschool heeft een vestiging in Den Haag. De adresgegevens: Louis Couperusplein 2, 2514HP ‘S-Gravenhage. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06 48 43 15 35. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 718101450000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 1798H2.

In welke plaats vind je Turbodrive (kaart, routebeschrijving)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen inDen Haag. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? NLDrive en Rijschool ‘Quincy’.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Turbodrive

Slagingspercentage

37

Aantal examens

224

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 48 43 15 35

Adres

Louis Couperusplein 2

Postcode

2514HP

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk, Rotterdam

KvK-nummer

718101450000

Rijschoolnummer

1798H2

Reviews

0.0
3
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Guillaume

  goede, gezellige rijschool

 2. Maurits S.

  Turbodrive is een school die met het karakter van elke leerling rekening houdt. In mijn optiek wordt daar ook echt de eerste paar lessen de tijd voor genomen. “Wie zit naast mij en hoe zit hij geestelijk in elkaar”? Vervolgens krijgt elke leerling een behandeling op maat en wordt er op een efficiënte wijze les gegeven. De uitspraak van de leraar van turbodrive “ik heb geen glazen bol” orkestreert ook met het maatwerk wat turbodrive levert.

  Kortom een goede rijschool waar iedere leerling op zijn gemak is. Leeftijd, geslacht en andere randvoorwaarden bestaat niet bij turbodrive!!!

 3. TurboDrive

  Beste Linda..zou je contact kunnen opnemen met de rijschool? Want ik ben de leerlingen database doorgelopen en geen ‘Linda’ gevonden. Om dit serieus te nemen zouden we graag willen weten met welke instructeur je hebt gelest en willen we je graag tegemoet komen.

 4. Linda

  Vreselijke lessen; instructeur was onprofessioneel en incompetent.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo