Turbodrive

Alle informatie over Turbodrive.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Turbodrive is 37%, 199 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Begin je met rijles bij Turbodrive? Je kunt terecht bij 5 examenlocaties van CBR: Zoetermeer, Rijswijk, Rotterdam, Leiden, Gouda. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het rijbewijs theorieboek.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Turbodrive.

De rijschool heeft een locatie in Den Haag. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Louis Couperusplein 2, 2514HP Den Haag. Bellen kan, je bereikt ze op 06 48 43 15 35. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 718101450000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 1798H2.

Waar bezoek je Turbodrive (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Nog meer rijscholen in regio Den Haag.

Bekijk hier meer Rijscholen in Den Haag. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Autorijschool Rij Lekker en Rijschool Jayangelo.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Turbodrive

Slagingspercentage

37

Aantal examens

199

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 48 43 15 35

Adres

Louis Couperusplein 2

Postcode

2514HP

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk, Rotterdam, Leiden, Gouda

KvK-nummer

718101450000

Rijschoolnummer

1798H2

Reviews

0.0
3
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Guillaume

  goede, gezellige rijschool

 2. Maurits S.

  Turbodrive is een school die met het karakter van elke leerling rekening houdt. In mijn optiek wordt daar ook echt de eerste paar lessen de tijd voor genomen. “Wie zit naast mij en hoe zit hij geestelijk in elkaar”? Vervolgens krijgt elke leerling een behandeling op maat en wordt er op een efficiënte wijze les gegeven. De uitspraak van de leraar van turbodrive “ik heb geen glazen bol” orkestreert ook met het maatwerk wat turbodrive levert.

  Kortom een goede rijschool waar iedere leerling op zijn gemak is. Leeftijd, geslacht en andere randvoorwaarden bestaat niet bij turbodrive!!!

 3. TurboDrive

  Beste Linda..zou je contact kunnen opnemen met de rijschool? Want ik ben de leerlingen database doorgelopen en geen ‘Linda’ gevonden. Om dit serieus te nemen zouden we graag willen weten met welke instructeur je hebt gelest en willen we je graag tegemoet komen.

 4. Linda

  Vreselijke lessen; instructeur was onprofessioneel en incompetent.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo