Turbodrive

(4 klantbeoordelingen)

Lees meer over Turbodrive.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Turbodrive is 41%, 155 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Ga je lessen volgen bij Turbodrive? Rij-examen doe je bij een van de 3 examenlocaties: Zoetermeer, Rijswijk, Rotterdam.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Turbodrive.

Deze school is gevestigd in ‘S-Gravenhage. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Louis Couperusplein 2, 2514HP ‘S-Gravenhage. Bellen? Het telefoonnummer is 06 48 43 15 35. Het KvK-nummer van de school is: 718101450000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 1798H2.

Waar zit Turbodrive (kaart en route)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio ‘S-Gravenhage.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in ‘S-Gravenhage. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Monique van Arnhem t.h.o.d.n. NXXT en Autorijschool Pinarci.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door door een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Turbodrive

Slagingspercentage

41

Aantal examens

155

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 48 43 15 35

Adres

Louis Couperusplein 2

Postcode

2514HP

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk, Rotterdam

KvK-nummer

718101450000

Rijschoolnummer

1798H2

4 reviews for Turbodrive

4.0
3
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Guillaume

  goede, gezellige rijschool

 2. Maurits S.

  Turbodrive is een school die met het karakter van elke leerling rekening houdt. In mijn optiek wordt daar ook echt de eerste paar lessen de tijd voor genomen. “Wie zit naast mij en hoe zit hij geestelijk in elkaar”? Vervolgens krijgt elke leerling een behandeling op maat en wordt er op een efficiënte wijze les gegeven. De uitspraak van de leraar van turbodrive “ik heb geen glazen bol” orkestreert ook met het maatwerk wat turbodrive levert.

  Kortom een goede rijschool waar iedere leerling op zijn gemak is. Leeftijd, geslacht en andere randvoorwaarden bestaat niet bij turbodrive!!!

 3. TurboDrive

  Beste Linda..zou je contact kunnen opnemen met de rijschool? Want ik ben de leerlingen database doorgelopen en geen ‘Linda’ gevonden. Om dit serieus te nemen zouden we graag willen weten met welke instructeur je hebt gelest en willen we je graag tegemoet komen.

 4. Linda

  Vreselijke lessen; instructeur was onprofessioneel en incompetent.

Rijschoolspecialist.nl
Logo