Rijheelwijs

Ontdek alles over Rijheelwijs.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijheelwijs is 0%, 2 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Rijheelwijs? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 CBR examenlocaties: Gouda. Snel je theorie certicaat halen? Bekijk hier je beste keus voor het auto theorie boek.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Rijheelwijs.

De school heet een locatie in Den Haag. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Coevordenstraat 518, 2541SV Den Haag. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer 0622336832. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 73606782. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 1934G0.

Waar zit Rijheelwijs (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Andere rijscholen in de buurt van Den Haag.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Den Haag. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Nice Driver en Emma Rijschool.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Op een laagdrempelige manier adverteren? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Rijheelwijs

Slagingspercentage

0

Aantal examens

2

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0622336832

Adres

Coevordenstraat 518

Postcode

2541SV

Plaats

Examenlocatie(s)

Gouda

KvK-nummer

73606782

Rijschoolnummer

1934G0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijheelwijs”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo