rijschool sabiel

Alles over rijschool sabiel.

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van rijschool sabiel ligt op 75%, 20 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). rijschool sabiel biedt ook opleiding(en) voor professionals: . Start je met les bij rijschool sabiel? Het afrijden is dan bij een van de 1 CBR examenlocaties: Amsterdam. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorie boek rijbewijs b.

Adres, contactgegevens en overige informatie van rijschool sabiel.

De school heet een locatie in Amsterdam. Hierbij de adresgegevens van deze school: Herman Robbersstraat 51, 1064RA Amsterdam. De school is telefonisch bereikbaar via 06 33 83 27 64. Het KvK-nummer van deze rijschool is 627860750000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 4400G9.

Waar zit rijschool sabiel (route & kaart)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in de regio Amsterdam.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Amsterdam. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Rijschool Victory en Rijschool J. de Wolde.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: rijschool sabiel

Slagingspercentage

75

Aantal examens

20

Telefoon-nr

06 33 83 27 64

Adres

Herman Robbersstraat 51

Postcode

1064RA

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

627860750000

Rijschoolnummer

4400G9

Reviews

0.0
2
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Yassir Derraze

    Rijschool Sabiel is een hele toffe rijschool. Hij legt alles haarfijn uit en geeft kapot goede tips. In 1x geslaagd dankzij deze man. Goede keuze!

  2. Abdelilah

    Deze rijinstructeur Mo is gewoon geweldig. Geduldig, duidelijk in zijn instructies, professioneel: kortom een hele goede leraar!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo