Rijschool Amal

(1 klantbeoordeling)

Op deze pagina vind je alles over Rijschool Amal.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Amal ligt op 50%, 14 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Ga je van start met les bij Rijschool Amal? Je kiest uit 1 examenlocaties van het CBR: Amsterdam. Theoriecertificaat nog niet op zak? Ontdek dan hier het theorieboek voor de auto.

Contact & telefoon van Rijschool Amal.

De school heeft een vestiging in Amsterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Adriaan van Oordthof 12, 1064RW Amsterdam. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06 50 61 50 65. Het KvK-nummer van deze school is 341212970000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 0509G8.

Waar bezoek je Rijschool Amal precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Nog meer rijscholen in de regio Amsterdam.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Amsterdam. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Rijschool Zaheera en Autorijschool Ayana.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Amal

Slagingspercentage

50

Aantal examens

14

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 50 61 50 65

Adres

Adriaan van Oordthof 12

Postcode

1064RW

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

341212970000

Rijschoolnummer

0509G8

1 review for Rijschool Amal

5.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Anissa

    Geduldig/ vriendelijke vrouw! Geeft intensief les, blijf herhalen tot het perfect gaat. Ze maakt je echt rij klaar en geeft je die zelfvertrouwen, om de weg op te kunnen. Ze neemt haar werk heel serieus. Kun je helaas niet van alle rijscholen zeggen waar jij je blauw voor betaald. Bij rijschool Amal zit je zeker goed!!!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo