Rijschool Amal

(1 klantbeoordeling)

Ontdek alles over Rijschool Amal.

Klaar voor je eerste rijles? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Amal is 61%, 18 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Een goede voorbereiding tref je gewoon vanuit huis. Begin met online theorie examens om je optimaal voor te bereiden. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Start je met les bij Rijschool Amal? Je examen doe je bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Amsterdam.

Contact- en adresgegevens van Rijschool Amal.

De rijschool heeft een locatie in Amsterdam. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Adriaan van Oordthof 12, 1064RW Amsterdam. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 06 50 61 50 65. Het KvK-nummer van de school is 341212970000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 0509G8.

In welke plaats zit Rijschool Amal (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Andere scholen in Amsterdam.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Amsterdam. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Nesle en Verkeersschool M&M.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Rijschool Amal

Slagingspercentage

61

Aantal examens

18

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 50 61 50 65

Adres

Adriaan van Oordthof 12

Postcode

1064RW

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

341212970000

Rijschoolnummer

0509G8

1 review for Rijschool Amal

5.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Anissa

    Geduldig/ vriendelijke vrouw! Geeft intensief les, blijf herhalen tot het perfect gaat. Ze maakt je echt rij klaar en geeft je die zelfvertrouwen, om de weg op te kunnen. Ze neemt haar werk heel serieus. Kun je helaas niet van alle rijscholen zeggen waar jij je blauw voor betaald. Bij rijschool Amal zit je zeker goed!!!

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo