Rijschool adverteren

Rijschoolspecialist is een snelgroeiend vergelijkingsplatform voor auto- en motorrijscholen. Door klantreviews te combineren met geautomatiseerde data vanuit het CBR zorgen we voor een open, betrouwbaar en onafhankelijk rijschoolplatform voor leerlingen door heel Nederland.

Adverteren op de homepage

Adverteer op de homepage via een tekstlink, banner of door opname in de slider bovenin de pagina.

Adverteren op een verzamelpagina

Adverteer op een verzamelpagina voor een bepaald rijbewijs, bijvoorbeeld de autorijschoolpagina.

Adverteren op een plaats-pagina

Door te adverteren op een plaatspagina naar keuze, bijvoorbeeld Den Haag, valt je rijschool extra op bij leerlingen uit die specifieke regio. Zowel banners als tekstlinks zijn mogelijk.

Premium rijschoolpagina

Premium rijscholen staan altijd bovenin op alle overzichtspagina’s en vallen extra op in zoekresultaten. Een Premium rijschoolpagina heb je voor € 5,- per maand. Een Premium rijschoolpagina wordt voorzien van:

een link naar je eigen website
een nieuwe beschrijving
aangeleverde foto’s
uurtarief
pakketaanbod

Waarom hier adverteren?

Je advertenties worden door duizenden leerlingen gezien die nog vroeg in het ‘aankoopproces’ zitten: ze zijn rijscholen in de buurt aan het vergelijken en staan nog open voor suggesties. Ook rekenen we schappelijke advertentietarieven die voor iedere rijschool toegankelijk zijn.

Contactformulier

Wil je beginnen met adverteren of extra informatie? Neem contact op via onderstaand formulier, we doen ons best je verzoek of vraag binnen 24 uur te behandelen.

 Rijschoolspecialist.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0