Viva Driving

(2 klantbeoordelingen)

Alle details over Viva Driving.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Viva Driving ligt op 65%, 23 personen legden examen af (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Alvast van start met je theorie? Om je optimaal voor te bereiden kun je online gratis theorie-examens maken. Lees hier meer over theorieboeken en bekijk onze top 3. Ga je voor les bij Viva Driving? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 4 examenlocaties: Zoetermeer, Rijswijk, Leiden.

Adresgegevens en telefoonnummer van Viva Driving.

De rijschool heeft een locatie in Den Haag. Dit zijn de adresgegevens: Johannes Camphuijsstraat 268, 2593CX Den Haag. Ga je voor een proefles? Neem contact op via [email protected]. Bellen kan, het telefoonnummer is 06 45 45 70 78. De school heeft een eigen site: vivadriving.nl. Het KvK-nummer van de school is: 576995340000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 4048U2.

In welke plaats vind je Viva Driving precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Overige rijscholen in regio Den Haag.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Den Haag. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Rijschool La Rose en AllStar Autorijschool.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Viva Driving

Slagingspercentage

65

Aantal examens

23

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 45 45 70 78

Website

vivadriving.nl

Adres

Johannes Camphuijsstraat 268

Postcode

2593CX

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk, Leiden

KvK-nummer

576995340000

Rijschoolnummer

4048U2

2 reviews for Viva Driving

5.0
2
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Ria

    Amar geeft plezierig en boeiend les. Je merkt heel snel dat hij zeer veel ervaring heeft. Hij is de rust zelve.
    Amar gaf mij ook de ruimte om fouten te maken en kan goed aanvoelen hoe een leerling denkt en daardoor vond ik de vele evaluaties erg fijn en pakkend. De service van Vivadriving is super…tm 1 uur voor aanvang kon ik kosteloos de rijles verplaatsen en mijn rijexamen was gratis!! Vind je nergens volgens mij. Al met al kon ik zo vlot binnen 3 maanden mijn rijbewijs halen

  2. Eline

    Prima rijschool. Goede en rustige coaching. Flexibel in roosteren ( kosteloos uitstellen rijles tm 1 uur voor aanvang ). Geeft veel complimenten als dingen goed gaan wat zo motiveert maar evalueert ook bij als het fout gaat. Ook leuke gesprekken gevoerd tijdens lessen.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo