Viva Driving

Op deze pagina vind je alles over Viva Driving.

Klaar voor je eerste rijles? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Viva Driving is 63%, 30 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook rijles met een automaat personenauto. Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: auto. Ga je van start met les bij Viva Driving? Je hebt voor het afrijden keus uit 3 CBR locaties: Zoetermeer, Rijswijk, Leiden. Deze rijschool biedt ook rijles in een automaat personenauto.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Viva Driving.

De school heet een locatie in Den Haag. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Johannes Camphuijsstraat 268, 2593CX ‘S-Gravenhage. Mailen? Hierbij het e-mailadres [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar via 06 45 45 70 78. De school heeft een eigen site: vivadriving.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 576995340000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4048U2.

In welke plaats vind je Viva Driving?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen inDen Haag. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Auto- en Motorrijschool Strada en Verkeerscentrum Zoetermeer V.O.F..

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Viva Driving

Slagingspercentage

63

Aantal examens

30

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 45 45 70 78

Website

vivadriving.nl

Adres

Johannes Camphuijsstraat 268

Postcode

2593CX

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk, Leiden

KvK-nummer

576995340000

Rijschoolnummer

4048U2

Reviews

0.0
2
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Ria

    Amar geeft plezierig en boeiend les. Je merkt heel snel dat hij zeer veel ervaring heeft. Hij is de rust zelve.
    Amar gaf mij ook de ruimte om fouten te maken en kan goed aanvoelen hoe een leerling denkt en daardoor vond ik de vele evaluaties erg fijn en pakkend. De service van Vivadriving is super…tm 1 uur voor aanvang kon ik kosteloos de rijles verplaatsen en mijn rijexamen was gratis!! Vind je nergens volgens mij. Al met al kon ik zo vlot binnen 3 maanden mijn rijbewijs halen

  2. Eline

    Prima rijschool. Goede en rustige coaching. Flexibel in roosteren ( kosteloos uitstellen rijles tm 1 uur voor aanvang ). Geeft veel complimenten als dingen goed gaan wat zo motiveert maar evalueert ook bij als het fout gaat. Ook leuke gesprekken gevoerd tijdens lessen.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo