Viva Driving

Alle gegevens van Viva Driving.

Praktijkles volgen bij deze rijschool? Je lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Viva Driving ligt op 53%, 32 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook les met een automaat personenauto. Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Les volgen bij Viva Driving? Je rij-examen doe je bij een van de 3 CBR-locaties: Zoetermeer, Rijswijk, Leiden.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Viva Driving.

Je vindt deze school in ‘S-Gravenhage. Hierbij de adresgegevens van deze school: Johannes Camphuijsstraat 268, 2593CX ‘S-Gravenhage. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: [email protected]. De rijschool bellen? 06 45 45 70 78. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool, vivadriving.nl. Het KvK-nummer van de school is: 576995340000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4048U2.

Waar bezoek ik Viva Driving (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Meer rijscholen in de regio ‘S-Gravenhage.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in ‘S-Gravenhage. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Van Onselen en Autorijschool Resul.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Viva Driving

Slagingspercentage

53

Aantal examens

32

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 45 45 70 78

Website

vivadriving.nl

Adres

Johannes Camphuijsstraat 268

Postcode

2593CX

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk, Leiden

KvK-nummer

576995340000

Rijschoolnummer

4048U2

Reviews

0.0
2
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Ria

    Amar geeft plezierig en boeiend les. Je merkt heel snel dat hij zeer veel ervaring heeft. Hij is de rust zelve.
    Amar gaf mij ook de ruimte om fouten te maken en kan goed aanvoelen hoe een leerling denkt en daardoor vond ik de vele evaluaties erg fijn en pakkend. De service van Vivadriving is super…tm 1 uur voor aanvang kon ik kosteloos de rijles verplaatsen en mijn rijexamen was gratis!! Vind je nergens volgens mij. Al met al kon ik zo vlot binnen 3 maanden mijn rijbewijs halen

  2. Eline

    Prima rijschool. Goede en rustige coaching. Flexibel in roosteren ( kosteloos uitstellen rijles tm 1 uur voor aanvang ). Geeft veel complimenten als dingen goed gaan wat zo motiveert maar evalueert ook bij als het fout gaat. Ook leuke gesprekken gevoerd tijdens lessen.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo