Viva Driving

Alles over Viva Driving.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Viva Driving ligt op 48%, 27 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Haal je liever eerst je theorie? Deze rijschool biedt theorielessen voor: auto. Start je met les bij Viva Driving? Voor het afrijden heb je keus uit 3 CBR examenlocaties: Zoetermeer, Rijswijk, Leiden. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Theoriecertificaat nog niet op zak? Ontdek dan hier het theorie boek auto of scooter.

Telefoonnummer en contactgegevens van Viva Driving.

Deze school heeft een vestiging in Den Haag. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Johannes Camphuijsstraat 268, 2593CX Den Haag. Contact per e-mail? Hierbij het adres: info@vivadriving.nl. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op 06 45 45 70 78. De school beschikt over een eigen website, hierbij: vivadriving.nl. Het KvK-nummer van deze school is: 576995340000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4048U2.

In welke plaats vind je Viva Driving?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Andere scholen in Den Haag.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Den Haag. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Reflex Rijopleiding en Borsboom Opleidingen.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Op een laagdrempelige manier adverteren? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Viva Driving

Slagingspercentage

48

Aantal examens

27

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

info@vivadriving.nl

Telefoon-nr

06 45 45 70 78

Website

vivadriving.nl

Adres

Johannes Camphuijsstraat 268

Postcode

2593CX

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk, Leiden

KvK-nummer

576995340000

Rijschoolnummer

4048U2

Reviews

0.0
6
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Max

  Had kort gelesd bij een ander toen ik overstapte naar VivaDriving. Bij Amar merkte ik professionaliteit en komt altijd afspraken na. De auto, bmw, rijdt echt fijn en is altijd schoon.Daarnaast merk je ook dat veel ervaring aanwezig is hij alles rustig en duidelijk kan overbrengen. Dankjewel voor de fijne en gezellige lessen!

 2. Nova

  Van nature ben ik enigszins onzeker. Bij de intake en in de lessen ervoer ik de rust en geduldige coaching van Amar. Goede uitleg middels tekeningen en plaatjes in mijn werkschrift was een enorme steun. Ook fijn dat ik tot 1 uur voor aanvang vd les kosteloos kon afzeggen ivm ziekte of mijn school.

 3. Ivo

  Een beetje onzeker van aard goed gecoached door Amar waardoor ik net niet 1ste examen haalde ( voorrangsfout) maar de tweede keer wel met gemak. Dankjewel Amar!

 4. Maureen

  Amar is een zeer kundige instructeur,dat merk je meteen in didactisch opzicht. Geeft ook goed uitleg adhv plaatjes en aantekeningen met motivatie “het waarom” waardoor het kwartje vaak snel viel. Tevens Is Amar altijd geduldig waardoor ik altijd op mijn gemak was. Regelmatig complimenteerde hij mij als zaken goed gingen en humor was er ook vaak.Zeker een aanrader!!

 5. Ria

  Amar geeft plezierig en boeiend les. Je merkt heel snel dat hij zeer veel ervaring heeft. Hij is de rust zelve.
  Amar gaf mij ook de ruimte om fouten te maken en kan goed aanvoelen hoe een leerling denkt en daardoor vond ik de vele evaluaties erg fijn en pakkend. De service van Vivadriving is super…tm 1 uur voor aanvang kon ik kosteloos de rijles verplaatsen en mijn rijexamen was gratis!! Vind je nergens volgens mij. Al met al kon ik zo vlot binnen 3 maanden mijn rijbewijs halen

 6. Eline

  Prima rijschool. Goede en rustige coaching. Flexibel in roosteren ( kosteloos uitstellen rijles tm 1 uur voor aanvang ). Geeft veel complimenten als dingen goed gaan wat zo motiveert maar evalueert ook bij als het fout gaat. Ook leuke gesprekken gevoerd tijdens lessen.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo