Diva

Lees alles over Diva.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Diva is 39%, 49 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Ga je van start met rijlessen bij Diva? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR-locaties: Rijswijk.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Diva.

Deze school heeft een locatie in Den Haag. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Abraham van Beyerenstr 39, 2525TA ‘S-Gravenhage. De school is telefonisch bereikbaar op 06 42 80 42 25. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 644705550000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 8395N1.

Waar zit Diva precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen inDen Haag. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Verkeerschool N&N Wegwijs in het verkeer! en Rijschool Zuid-Holland.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door door een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Diva

Slagingspercentage

39

Aantal examens

49

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 42 80 42 25

Adres

Abraham van Beyerenstr 39

Postcode

2525TA

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk

KvK-nummer

644705550000

Rijschoolnummer

8395N1

Reviews

0.0
5
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. chantal

  goede rij instructrice, in 1 keer geslaagd bij Diva ! legt heel goed uit , neemt de tijd voor je , en is heel relaxt !

 2. Soumia

  Beste rij-instructrice die er is!!! Ik heb 2 weken volop gelest en ben in 1 keer geslaagd voor mijn examen. Ze legt goed uit en kan streng zijn wanneer dat nodig is. Ze besteedt veel aandacht aan je en probeert er alles aan te doen om je te laten slagen. Super bedankt diva!!!

 3. Fatima

  Deze vrouw geeft fijn les ik ben haar dankbaar voor de duidelijke en fijne rijlessen. Ik heb mijn rijbewijs binnen!!!

 4. manal

  Toelichting:
  Ontzettend aardige mensen, hele duidelijke instructeurs en heel menselijk. Ik was de eerste keer gezakt voor mijn praktijk en er werd gereld dat ik binnen 1 week alweer voor een nieuwe keer mocht afrijden en er werd tijd voor mij vrijgemaakt voor een les ervoor. Toen gelukkig wel gehaald. In één woord top.

 5. isa

  Beste rijschool binnen 2 maanden 1 keer me rijbewijs gehaald!! dankjewel divaaaa

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo