Diva

(6 klantbeoordelingen)

Op deze pagina vind je alles over Diva.

Praktijklessen volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Diva is 42%, 45 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Les je bij Diva? Je examen doe je bij een van de 1 CBR examenlocaties: Rijswijk. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het scooter of auto rijbewijs.

Adres- en contactgegevens van Diva.

Deze school heeft een vestiging in Den Haag. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Abraham van Beyerenstr 39, 2525TA Den Haag. Telefonisch contact met de rijschool? 06 42 80 42 25. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 644705550000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 8395N1.

In welke plaats vind ik Diva precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Overige rijscholen in de buurt van Den Haag.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Den Haag. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Verkeersopleiding Von Kriegenbergh en CB rijopleidingen.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Diva

Slagingspercentage

42

Aantal examens

45

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 42 80 42 25

Adres

Abraham van Beyerenstr 39

Postcode

2525TA

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk

KvK-nummer

644705550000

Rijschoolnummer

8395N1

6 reviews for Diva

5.0
6
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. lina

  Beste rijschool geslaagd in 1 keer

 2. chantal

  goede rij instructrice, in 1 keer geslaagd bij Diva ! legt heel goed uit , neemt de tijd voor je , en is heel relaxt !

 3. Soumia

  Beste rij-instructrice die er is!!! Ik heb 2 weken volop gelest en ben in 1 keer geslaagd voor mijn examen. Ze legt goed uit en kan streng zijn wanneer dat nodig is. Ze besteedt veel aandacht aan je en probeert er alles aan te doen om je te laten slagen. Super bedankt diva!!!

 4. Fatima

  Deze vrouw geeft fijn les ik ben haar dankbaar voor de duidelijke en fijne rijlessen. Ik heb mijn rijbewijs binnen!!!

 5. manal

  Toelichting:
  Ontzettend aardige mensen, hele duidelijke instructeurs en heel menselijk. Ik was de eerste keer gezakt voor mijn praktijk en er werd gereld dat ik binnen 1 week alweer voor een nieuwe keer mocht afrijden en er werd tijd voor mij vrijgemaakt voor een les ervoor. Toen gelukkig wel gehaald. In één woord top.

 6. isa

  Beste rijschool binnen 2 maanden 1 keer me rijbewijs gehaald!! dankjewel divaaaa

Rijschoolspecialist.nl
Logo