Diva

(13 klantbeoordelingen)

Alle details over Diva.

Praktijklessen volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Diva is 38%, 48 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Lees hier meer over theorieboeken en bekijk onze top 3. Start je met les bij Diva? Je kunt terecht bij 1 CBR-examenlocatie: Rijswijk.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Diva.

Je vindt de school in Den Haag. Hierbij de adresgegevens van de school: Abraham van Beyerenstr 39, 2525TA Den Haag. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 42 80 42 25. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 644705550000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 8395N1.

Waar zit Diva precies?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Overige scholen in de buurt van Den Haag.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Den Haag. Check ook deze twee rijscholen: Autorijschool de Visser en Rijschool Borsboom.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door rijschool leads in te kopen of een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Diva

Slagingspercentage

38

Aantal examens

48

Telefoon-nr

06 42 80 42 25

Adres

Abraham van Beyerenstr 39

Postcode

2525TA

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk

KvK-nummer

644705550000

Rijschoolnummer

8395N1

13 reviews for Diva

4.1
10
0
0
0
3

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. chaima

  Beste rijschool! binnen 3 maanden afgereden en geslaagd.. bedankt voor alles❤️

 2. manal

  Ben zelf heel tevreden over diva, heb snel geleerd , duidelijke uitleg, en streng wanneer het moet! ben geslaagd in 1 keer diva the best

 3. imane

  goei rijschool

 4. Esra

  Een prettige rij instructrice die mij op hoge kwaliteit opgeleid heeft en zeer flexibel, in een korte periode lessen ben ik in 1 keer geslaagd.

 5. Anoniem

  Er is geen les voorbij gegaan waar ik niets heb geleerd. Diva geeft duidelijke instructies. We hebben naar mijn idee zeker 70% van de examenroute al gereden tijdens de lessen waardoor ik tijdens het afrijden veel zelfverzekerder reed. Ook tijdens alle coronavertragingen werd ik goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Een goede en duidelijke communicatie. Super goeie lessen gehad en in een hele korte tijd 1e keer geslaagd!!

 6. Ozgul

  Ik vond het een fijne ervaring met goede begeleiding. De instructeur was flexibel met lestijden en heeft erg geholpen om het in een korte tijd na de lockdown toch nog mogelijk te maken om klaar te zijn voor het afrijden. Dankjewel diva❤️

 7. Sii

  Beste rijschool! Ik heb bij veel rijscholen gereden en gezakt. Kwam uiteindelijk bij diva terecht die heeft veel geduld met mij gehad en mij gesteund. Heb leuke leerzame lessen gehad. Echt een topvrouw! steekt veel tijd en energie in haar leerlingen.

 8. Zeynep

  Beste rijschool vandaag in 1 keer geslaagd met complimenten. Zeker een aanrader damessss!!!

 9. Anoniem

  Zeer slechte rijschool. Zij wil alleen geld en geeft geen lessen. Als ze het geld binnen heeft kan je maanden lang proberen om een lesje te kregen.Zijn macht een afspraak en komt niet. En in de auto tijdens de les speelt ze alleen met de telefoon jij hebt helemaal geen aandacht.

 10. Sevdatje

  Zeker niemand aan te raden de rijschool! Zodra ze haar geld binnen heeft ontvangen. Wordt je nauwelijks tot bijna niet in gepland (4maanden niet gelest). als je belt of er wordt niet opgenomen of er wordt gezegd dat ze je terug belt wat uiteindelijk niet wordt gedaan. En wanneer je eindelijk denkt weer een keer te gaan lessen appt mevrouw uur van te voren dat het niet door gaat wegens omstandigheden en vrij heeft de rest van de dag. Maar vervolgens rijdt rijschool langs je met andere leerling. Bahbahbah!!! Zeer onprofessioneel!

 11. Ahsen

  Beste rijschool, veel haters en alleen vrouwen lessen geduld, ze maakt tijd voor je lieve vrouw duidelijke uitleg zeker!

 12. Aouatif Bouyahyaoui

  Ik heb echt een hele fijne ervaring met rijschool diva. Dit is de 2e rijschool waar ik rijd en echt ook de beste rijschool! Ze had veel geduld met mij en haar manier van lesgeven is zo fijn. Ze neemt ook echt haar tijd voor je. Je ziet dat ze haar werk echt met haar hart doet! Een dag voor mijn examen kon ik nog een uurtje gaan lessen. Ookal kon ze niet, had ze tijd voor me gemaakt zodat ik nog even kon rijden! Een top vrouw, super leuke en gezellige rij instructrice!!! Ze legt ook heel duidelijk uit

 13. murad

  You dont get any attention because youre all by youre own. Youre driver instructor is playing the whole time with her phone. Like you see there rating is only %46.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo