Rijschool ON

Op deze pagina vind je alles over Rijschool ON.

Praktijkles volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool ON is 46%, 46 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Lees hier meer over theorieboeken en bekijk onze top 3. Kies je ervoor te lessen bij Rijschool ON? Dan heb je de keuze uit 1 examenlocaties van CBR: Rijswijk.

Adres- en contactgegevens van Rijschool ON.

Je vindt deze school in ‘S-Gravenhage. De adresgegevens zijn als volgt: Van Swindenstraat 155, 2562RJ ‘S-Gravenhage. Iemand van de rijschool spreken? Bel 06 42 37 00 76. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 730415210000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 1697R0.

Wat is de locatie van Rijschool ON (kaart en route)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio ‘S-Gravenhage.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in ‘S-Gravenhage. Check ook deze rijscholen: Rijschool Voor iedereen en Rijschool Just Ride V.O.F..

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Rijschool ON

Slagingspercentage

46

Aantal examens

46

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 42 37 00 76

Adres

Van Swindenstraat 155

Postcode

2562RJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk

KvK-nummer

730415210000

Rijschoolnummer

1697R0

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Kaoutar

    De instructeur geeft duidelijke en goede rijlessen. De manier hoe de rij instructeur te werk gaat is heel motiverend. De aandacht vanuit de rij instructeur naar de klant is ook echt 100% gericht naar de klant. De instructeur legt alles duidelijk uit. Vragen worden duidelijk beantwoord. Ik heb zeker geen klachten en zeker geen spijt dat ik mijn rijlessen hier volg. Ik zou met blinde ogen hier weer een rijles volgen. Wat ik kan zeggen is: als je hier komt, krijg je sowieso geen spijt. Dus ik zeg doen!✌️

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo