Rijschool ON

Alle gegevens over Rijschool ON.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool ON ligt op 49%, 61 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je van start met les bij Rijschool ON? Je kunt terecht bij 2 CBR afrijdlocaties: Zoetermeer, Rijswijk.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Rijschool ON.

De school heet een locatie in ‘S-Gravenhage. Op zoek naar de adresgegevens? Van Swindenstraat 155, 2562RJ ‘S-Gravenhage. Bellen kan via: 06 42 37 00 76. Het KvK-nummer van de school is 730415210000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 1697R0.

In welke plaats zit Rijschool ON?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Nog meer rijscholen in de regio ‘S-Gravenhage.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in ‘S-Gravenhage. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool Excellent Quality Way en Rijschool Ziane.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool ON

Slagingspercentage

49

Aantal examens

61

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 42 37 00 76

Adres

Van Swindenstraat 155

Postcode

2562RJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk

KvK-nummer

730415210000

Rijschoolnummer

1697R0

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Kaoutar

    De instructeur geeft duidelijke en goede rijlessen. De manier hoe de rij instructeur te werk gaat is heel motiverend. De aandacht vanuit de rij instructeur naar de klant is ook echt 100% gericht naar de klant. De instructeur legt alles duidelijk uit. Vragen worden duidelijk beantwoord. Ik heb zeker geen klachten en zeker geen spijt dat ik mijn rijlessen hier volg. Ik zou met blinde ogen hier weer een rijles volgen. Wat ik kan zeggen is: als je hier komt, krijg je sowieso geen spijt. Dus ik zeg doen!✌️

Rijschoolspecialist.nl
Logo