Rijschool ON

Alle gegevens over Rijschool ON.

Klaar voor je eerste rijles? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool ON ligt op 54%, 54 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Ga je voor lessen bij Rijschool ON? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 2 examenlocaties van CBR: Zoetermeer, Rijswijk. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek scooter of auto.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool ON.

Je vindt deze school in Waddinxveen. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Regulus 6, 2743MD Waddinxveen. De rijschool bellen? 06 42 37 00 76. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 730415210000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1697R0.

Wat is de locatie van Rijschool ON (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in regio Waddinxveen.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Waddinxveen. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool M Sport en Rijschool Zuid-Holland.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool ON

Slagingspercentage

54

Aantal examens

54

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 42 37 00 76

Adres

Regulus 6

Postcode

2743MD

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk

KvK-nummer

730415210000

Rijschoolnummer

1697R0

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Kaoutar

    De instructeur geeft duidelijke en goede rijlessen. De manier hoe de rij instructeur te werk gaat is heel motiverend. De aandacht vanuit de rij instructeur naar de klant is ook echt 100% gericht naar de klant. De instructeur legt alles duidelijk uit. Vragen worden duidelijk beantwoord. Ik heb zeker geen klachten en zeker geen spijt dat ik mijn rijlessen hier volg. Ik zou met blinde ogen hier weer een rijles volgen. Wat ik kan zeggen is: als je hier komt, krijg je sowieso geen spijt. Dus ik zeg doen!✌️

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo