Spark Rijopleidingen

Alle informatie die je nodig hebt over Spark Rijopleidingen.

Toe aan praktijklessen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Spark Rijopleidingen is 0%, 3 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Begin je met rijles bij Spark Rijopleidingen? Je kiest uit 2 CBR-afrijdlocaties: Zoetermeer, Rijswijk. Theoriecertificaat nog niet op zak? Ontdek dan hier het theorie boek auto of scooter.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Spark Rijopleidingen.

Je vindt de rijschool in Delft. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Van Kinschotstraat Noord 290, 2614XV Delft. Even bellen? Het telefoonnummer is 0157 830 012. Het KvK-nummer van de school is 849182760000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 5420N8.

Waar zit Spark Rijopleidingen?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Overige scholen in de regio Delft.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Delft. Check ook deze rijscholen: Verkeersschool Monique van Damme en Pim Versteden.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Spark Rijopleidingen

Slagingspercentage

0

Aantal examens

3

Auto

Beschikbaar

Telefoon

0157 830 012

Adres

Van Kinschotstraat Noord 290

Postcode

2614XV

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk

KvK-nummer

849182760000

Rijschoolnummer

5420N8

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Mike Groenewegen

    Kort geleden ben ik vanaf mijn voorgaande rijschool overgestapt naar Spark Rijopleidingen. Ik krijg les van Peter Overdam. Peter is een instructeur met niet alleen oog op het toewerken naar het praktijkexamen, maar ook neemt hij écht de tijd voor de leerling en haalt er alles uit wat er mogelijk is. Leren mag en kan op je eigen tempo, maar hij legt de druk niet te hoog op de lat, en dat zorgt voor een hele prettige manier van toewerken naar het rijbewijs!
    Erg prettig aan Spark Rijopleidingen is een speciaal ontwikkeld systeem waarbij je zelf je rijles kunt inplannen, huiswerkopdrachten voor je volgende praktijkles kunt volgen, je eigen voortgangskaart kunt bekijken, en gemakkelijk contact kunt leggen met Peter. Dat werkt erg prettig en aangenaam!

    Ook erg prettig om te lessen bij Spark is mede door de flexibiliteit binnen Spark. Mocht jij nou een rijles gepland hebben staan om 15:00 uur, en je komt er om 14:30 uur achter dat je onverwachts niet kunt, geen probleem bij Spark! Dit komt ook niet ren koste van je lusuren.

    Kortom, ik raad je deze rijschool van harte aan wanneer je zoekt naar een rijschool welke werkt met korte lijnen in de communicatie, altijd dezelfde instructeur hebt, en gebruik wilt maken van een handige app!

Rijschoolspecialist.nl
Logo