Spark Rijopleidingen

(1 klantbeoordeling)

Lees alles over Spark Rijopleidingen.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Spark Rijopleidingen is 0%, 1 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Ga je van start met les bij Spark Rijopleidingen? Je rij-examen doe je bij één van de 1 CBR-afrijdlocaties: Zoetermeer. Je theorie nog niet behaald? Bekijk dan hier onze keus voor het theorieboek voor de scooter, auto of motor.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Spark Rijopleidingen.

De school heeft een vestiging in Delft. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Van Kinschotstraat Noord 290, 2614XV Delft. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 0157 830 012. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 849182760000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5420N8.

In welke plaats vind je Spark Rijopleidingen (kaart, routebeschrijving)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Overige rijscholen in regio Delft.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Delft. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Allround Rijopleidingen Olislagers en J.G.J. Velthuis.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Spark Rijopleidingen

Slagingspercentage

0

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon

0157 830 012

Adres

Van Kinschotstraat Noord 290

Postcode

2614XV

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer

KvK-nummer

849182760000

Rijschoolnummer

5420N8

1 review for Spark Rijopleidingen

5.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Mike Groenewegen

    Kort geleden ben ik vanaf mijn voorgaande rijschool overgestapt naar Spark Rijopleidingen. Ik krijg les van Peter Overdam. Peter is een instructeur met niet alleen oog op het toewerken naar het praktijkexamen, maar ook neemt hij écht de tijd voor de leerling en haalt er alles uit wat er mogelijk is. Leren mag en kan op je eigen tempo, maar hij legt de druk niet te hoog op de lat, en dat zorgt voor een hele prettige manier van toewerken naar het rijbewijs!
    Erg prettig aan Spark Rijopleidingen is een speciaal ontwikkeld systeem waarbij je zelf je rijles kunt inplannen, huiswerkopdrachten voor je volgende praktijkles kunt volgen, je eigen voortgangskaart kunt bekijken, en gemakkelijk contact kunt leggen met Peter. Dat werkt erg prettig en aangenaam!

    Ook erg prettig om te lessen bij Spark is mede door de flexibiliteit binnen Spark. Mocht jij nou een rijles gepland hebben staan om 15:00 uur, en je komt er om 14:30 uur achter dat je onverwachts niet kunt, geen probleem bij Spark! Dit komt ook niet ren koste van je lusuren.

    Kortom, ik raad je deze rijschool van harte aan wanneer je zoekt naar een rijschool welke werkt met korte lijnen in de communicatie, altijd dezelfde instructeur hebt, en gebruik wilt maken van een handige app!

Rijschoolspecialist.nl
Logo