Rijschool Veronica

Alles wat je wilt weten over Rijschool Veronica.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Veronica ligt op 48%, 614 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorieles aan voor: motor, auto. Ga je voor les bij Rijschool Veronica? Rij-examen doe je bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Utrecht. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook rijles met een automaat personenauto. Heb je je theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorie boek voor de scooter, auto of motor.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Rijschool Veronica.

De school heet een locatie in Utrecht. De adresgegevens zijn als volgt: Blauwkapelseweg 153, 3572KE Utrecht. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: informatie@veronicaverkeersschool.nl. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer (030) 273 08 40. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool: veronicaverkeersschool.nl. Het KvK-nummer van de school is 300557230000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 6082U2.

Waar zit Rijschool Veronica?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in Utrecht.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Utrecht. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Verkeersschool Weber Bilthoven en Marc Van Der Voorn.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijschool Veronica

Slagingspercentage

48

Aantal examens

614

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

informatie@veronicaverkeersschool.nl

Telefoon

(030) 273 08 40

Website

veronicaverkeersschool.nl

Adres

Blauwkapelseweg 153

Postcode

3572KE

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

300557230000

Rijschoolnummer

6082U2

Reviews

0.0
0
1
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Miranda

    Veronica geeft duidelijke instructies en de lessen bevallen mij goed tot nu toe!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo