Rijschool Veronica

Lees meer over Rijschool Veronica.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Veronica is 52%, 598 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto. Ga je van start met les bij Rijschool Veronica? Je praktijkexamen doe je bij een van de 2 CBR afrijdlocaties: Eemnes, Utrecht. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het scooter of auto rijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Veronica.

Deze school heeft een vestiging in Utrecht. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Blauwkapelseweg 153, 3572KE Utrecht. Ga je voor een proefles? Neem contact op via informatie@veronicaverkeersschool.nl. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer (030) 273 08 40. Ze hebben een eigen site met meer informatie: veronicaverkeersschool.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 300557230000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6082U2.

Waar bezoek je Rijschool Veronica precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in de regio Utrecht.

Bekijk hier meer Rijscholen in Utrecht. Heb je deze rijscholen al bekeken? Autorijschool Dahri en Bruinsma Verkeersopleidingen.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijschool Veronica

Slagingspercentage

52

Aantal examens

598

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

informatie@veronicaverkeersschool.nl

Telefoon

(030) 273 08 40

Website

veronicaverkeersschool.nl

Adres

Blauwkapelseweg 153

Postcode

3572KE

Plaats

Examenlocatie(s)

Eemnes, Utrecht

KvK-nummer

300557230000

Rijschoolnummer

6082U2

Reviews

0.0
0
1
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Miranda

    Veronica geeft duidelijke instructies en de lessen bevallen mij goed tot nu toe!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo