Bruinsma Verkeersopleidingen

Op deze pagina lees je alles over Bruinsma Verkeersopleidingen.

Bij deze rijschool behaal je je rijbewijs voor een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Bruinsma Verkeersopleidingen is 49%, 1073 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Bruinsma Verkeersopleidingen verzorgt ook beroepsopleiding(en): bus, vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto. Hulp nodig voor het theorieexamen? De rijschool biedt theorielessen aan voor: motor, auto. Lessen volgen bij Bruinsma Verkeersopleidingen? Je rij-examen doe je bij een van de 3 examenlocaties van CBR: Eemnes, Utrecht, Leusden. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook lessen met een automaat personenauto. Theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorie boek rijbewijs b.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Bruinsma Verkeersopleidingen.

De school is te vinden in Utrecht. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Herculesplein 221, 3584AA Utrecht. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: info@bruinsma.nl. De rijschool is telefonisch te bereiken op (030) 251 08 64. De school beschikt over een eigen website, hierbij: bruinsma.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 300441290000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 6270F1.

Waar vind je Bruinsma Verkeersopleidingen (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Overige scholen in regio Utrecht.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Utrecht. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Autorijschool Soeradj en Autorijschool Meerkerk.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Bruinsma Verkeersopleidingen

Slagingspercentage

49

Aantal examens

1073

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

Bus

Beschikbaar

E-mail

info@bruinsma.nl

Telefoon

(030) 251 08 64

Website

bruinsma.nl

Adres

Herculesplein 221

Postcode

3584AA

Plaats

Examenlocatie(s)

Eemnes, Utrecht, Leusden

KvK-nummer

300441290000

Rijschoolnummer

6270F1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Bruinsma Verkeersopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Bruinsma Verkeersopleidingen
Bruinsma Verkeersopleidingen

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo