Bruinsma Verkeersopleidingen

(1 klantbeoordeling)

Alle gegevens van Bruinsma Verkeersopleidingen.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Bruinsma Verkeersopleidingen is 78%, 867 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs AVB). Bruinsma Verkeersopleidingen verzorgt ook beroepsopleiding(en), bus, vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto. Deze school biedt theoriepakket(ten) voor: motor, auto. Wil je alvast van start met de verkeerstheorie? Doe gratis online theorietraining om je goed op het theorie-examen van het CBR voor te bereiden. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Ga je lessen volgen bij Bruinsma Verkeersopleidingen? Het afrijden is dan bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Utrecht.

Welk keurmerk(en) heeft de rijschool?

Deze school beschikt over een BOVAG-keurmerk. Opleiders met een keurmerk moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Zo weet jij als leerling zeker dat je lessen van hoge kwaliteit mag verwachten.

Telefoonnummer en adresgegevens van Bruinsma Verkeersopleidingen.

Deze school vind je in Utrecht. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Herculesplein 221, 3584AA Utrecht. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit e-mailadres: [email protected]. Het telefoonnummer van de rijschool is (030) 251 08 64. Voor meer info check je de eigen site van de rijschool, bruinsma.nl. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 300441290000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 6270F1.

In welke plaats vind ik Bruinsma Verkeersopleidingen?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Overige rijscholen in de regio Utrecht.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Utrecht. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Sterk Rijopleidingen en Rijschool Veronica.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Bruinsma Verkeersopleidingen

Slagingspercentage

78

Aantal examens

867

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

Bus

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(030) 251 08 64

Website

bruinsma.nl

Adres

Herculesplein 221

Postcode

3584AA

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

300441290000

Rijschoolnummer

6270F1

1 review for Bruinsma Verkeersopleidingen

1.0
0
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Martin

    Zeer slechte rijschool echt een mafia bedrijf wil alleen maar zeer snel en veel geld binnen harken!!! Les hier nooit je wordt opgelicht.

Bruinsma Verkeersopleidingen
Bruinsma Verkeersopleidingen

You may also like…

Sterk Rijopleidingen

Sterk Rijopleidingen

Rijschool Veronica

Rijschool Veronica

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo