Auto- en Motorrijschool K. Eimers

Alle informatie die je nodig hebt over Auto- en Motorrijschool K. Eimers.

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Auto- en Motorrijschool K. Eimers is 58%, 43 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Auto- en Motorrijschool K. Eimers? Het afrijden is dan bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Utrecht. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het motor of auto rijbewijs.

Alle contact- en adresgegevens van Auto- en Motorrijschool K. Eimers.

Deze school is gevestigd in Utrecht. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Hispanioladreef 1, 3563HA Utrecht. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: info@rijles-eimers.nl. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op (030) 26 17 392. De school beschikt over een eigen site, hierbij: rijles-eimers.nl. Het KvK-nummer van de school is 300916940000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 6007Z2.

Waar bezoek ik Auto- en Motorrijschool K. Eimers (route & kaart)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Alle rijscholen in de regio Utrecht.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Utrecht. Heb je deze rijscholen al bekeken? Autorijschool YOUYOU en Rijschool Schonenburg.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Auto- en Motorrijschool K. Eimers

Slagingspercentage

58

Aantal examens

43

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@rijles-eimers.nl

Telefoon

(030) 26 17 392

Website

rijles-eimers.nl

Adres

Hispanioladreef 1

Postcode

3563HA

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

300916940000

Rijschoolnummer

6007Z2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Auto- en Motorrijschool K. Eimers”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Auto- en Motorrijschool K. Eimers
Auto- en Motorrijschool K. Eimers

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo