Auto- en Motorrijschool K. Eimers

Op deze pagina ontdek je alles over Auto- en Motorrijschool K. Eimers.

Praktijkles volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Auto- en Motorrijschool K. Eimers is 61%, 54 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Vandaag nog aan de slag? Om je optimaal voor te bereiden op het CBR theorie-examen kun je online gratis theorie examens maken. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Kies je voor les bij Auto- en Motorrijschool K. Eimers? Voor het afrijden heb je keus uit 1 CBR examenlocaties: Utrecht.

Adresgegevens en telefoonnummer van Auto- en Motorrijschool K. Eimers.

Deze rijschool is gevestigd in Utrecht. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Hispanioladreef 1, 3563HA Utrecht. Stuur ze meteen een bericht: [email protected]. De rijschool bellen? (030) 26 17 392. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij het adres: rijles-eimers.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 300916940000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 6007Z2.

In welke plaats vind je Auto- en Motorrijschool K. Eimers?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Overige scholen in regio Utrecht.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Utrecht. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Auto-Rijschool Keser B.V. en Rijschool Galgenwaard.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren.

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Auto- en Motorrijschool K. Eimers

Slagingspercentage

61

Aantal examens

54

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(030) 26 17 392

Website

rijles-eimers.nl

Adres

Hispanioladreef 1

Postcode

3563HA

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

300916940000

Rijschoolnummer

6007Z2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Auto- en Motorrijschool K. Eimers”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Auto- en Motorrijschool K. Eimers
Auto- en Motorrijschool K. Eimers

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo