Verkeersschool E. van Drie B.V.

Alle gegevens van Verkeersschool E. van Drie B.V..

Praktijklessen volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool E. van Drie B.V. ligt op 48%, 216 personen legden examen af (rijbewijs B). Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Les volgen bij Verkeersschool E. van Drie B.V.? Je rijdt af bij een van de 3 examenlocaties: Schelluinen, Utrecht, Leusden.

Beschikt de rijschool over keurmerken?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen, deze school beschikt over een BOVAG-keurmerk. Scholen met een keurmerk moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling mag je dus kwaliteit verwachten van een rijschool met keurmerk.

Contactgegevens, adres en overige info over Verkeersschool E. van Drie B.V..

Je vindt de school in Zeist. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Bergweg 17b, 3701JJ Zeist. De school is telefonisch bereikbaar via (030) 691 46 29, of (030) 693 20 77. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool: evandrie.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 302457700000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6008H1.

Waar vind ik Verkeersschool E. van Drie B.V.?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Alle andere rijscholen in de regio Zeist.

Klik hier voor alle Rijscholen in Zeist. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool Hartog en Rijschool Exito.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina.

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Verkeersschool E. van Drie B.V.

Slagingspercentage

48

Aantal examens

216

Keurmerk

BOVAG

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon

(030) 691 46 29

Telefoon-nr

(030) 693 20 77

Website

evandrie.nl

Adres

Bergweg 17b

Postcode

3701JJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Schelluinen, Utrecht, Leusden

KvK-nummer

302457700000

Rijschoolnummer

6008H1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool E. van Drie B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool E. van Drie B.V.
Verkeersschool E. van Drie B.V.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo