Autorijschool Meerkerk

Lees alles over Autorijschool Meerkerk.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Meerkerk ligt op 67%, 64 personen deden examen (rijbewijs B). Autorijschool Meerkerk verzorgt ook beroepsleiding(en): bus, aanhangwagen achter bus, vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto. Ga je voor les bij Autorijschool Meerkerk? Je examen doe je bij één van de 1 examenlocaties van het CBR: Utrecht. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook les met een aangepaste auto, automaat personenauto. Theorie certificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter, motor of auto.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Autorijschool Meerkerk.

De school is te vinden in Utrecht. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Ontariodreef 49, 3565BC Utrecht. Heb je een vraag voor deze rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: info@ameerkerk.nl. Bellen kan, je bereikt ze op (030) 243 80 09. Ze hebben een eigen site: ameerkerk.nl/. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 302444640000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6103X1.

Waar bezoek je Autorijschool Meerkerk (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Overige rijscholen in regio Utrecht.

Bekijk alle Rijscholen in Utrecht. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool Richard Reisner en Verkeersschool Timmer.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Meerkerk

Slagingspercentage

67

Aantal examens

64

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

Bus

Beschikbaar

Aanhangwagen achter bus

Beschikbaar

E-mail

info@ameerkerk.nl

Telefoon

(030) 243 80 09

Website

ameerkerk.nl/

Adres

Ontariodreef 49

Postcode

3565BC

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

302444640000

Rijschoolnummer

6103X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Meerkerk”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo