HanoDrive B.V.

Alle gegevens van HanoDrive B.V..

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van HanoDrive B.V. ligt op 100%, 1 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs AM2). Kies je voor lessen bij HanoDrive B.V.? Je rij-examen doe je bij één van de 1 CBR-locatie: Schelluinen.

Adres- en contactgegevens van HanoDrive B.V..

De rijschool heeft een locatie in Vianen Ut. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: De Limiet 26A, 4131NR Vianen Ut. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is 06 19 04 72 39. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 663239910000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 6372R7.

In welke plaats vind je HanoDrive B.V. (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Overige scholen in de buurt van Vianen Ut.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Vianen Ut. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Elar Verkeersopleidingen B.V. en Tilstra Opleidingen B.V..

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: HanoDrive B.V.

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 19 04 72 39

Adres

De Limiet 26a

Postcode

4131NR

Plaats

Examenlocatie(s)

Schelluinen

KvK-nummer

663239910000

Rijschoolnummer

6372R7

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. H. Veenendaal

    Wat een fijne rijschool. Als 70 jarige heb ik snel mijn motorrijbewijs gehaald. Binnen vijf weken. Maar nog belangrijker is dat ik heb leren motorrijden zoals het hoort. Rijbewijs behalen is makkelijker dan goed motorrijden. Bedankt HanoDrive voor deze goede en fijne ervaring.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo