HanoDrive B.V.

Alle informatie over HanoDrive B.V..

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van HanoDrive B.V. ligt op 45%, 38 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Zelf verkeerstheorie leren? Ga aan de slag met een online theorie-cursus en bereid je optimaal voor op het theorie-examen bij het CBR! Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn aanraders. Kies je ervoor lessen te volgen bij HanoDrive B.V.? Het afrijden is dan bij een van de 4 examenlocaties van het CBR: Eemnes, Schelluinen, Utrecht, Tiel.

Adres, contactgegevens en overige informatie van HanoDrive B.V..

Deze rijschool is gevestigd in Vianen Ut. Dit zijn de adresgegevens van deze school: De Limiet 26A, 4131NR Vianen Ut. Proefles aanvragen? Neem contact op via [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar op 06 19 04 72 39. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 663239910000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 6372R7.

In welke plaats vind je HanoDrive B.V. precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Vianen Ut.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Vianen Ut. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Enotive en Auto-Ecole.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: HanoDrive B.V.

Slagingspercentage

45

Aantal examens

38

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 19 04 72 39

Adres

De Limiet 26a

Postcode

4131NR

Plaats

Examenlocatie(s)

Eemnes, Schelluinen, Utrecht, Tiel

KvK-nummer

663239910000

Rijschoolnummer

6372R7

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. H. Veenendaal

    Wat een fijne rijschool. Als 70 jarige heb ik snel mijn motorrijbewijs gehaald. Binnen vijf weken. Maar nog belangrijker is dat ik heb leren motorrijden zoals het hoort. Rijbewijs behalen is makkelijker dan goed motorrijden. Bedankt HanoDrive voor deze goede en fijne ervaring.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo