Mijn Rijschool Utrecht

Alle informatie over Mijn Rijschool Utrecht.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Mijn Rijschool Utrecht is 46%, 57 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Les je bij Mijn Rijschool Utrecht? Je hebt de keuze uit 1 CBR afrijdlocaties: Utrecht. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het cbr theorieboek.

Telefoonnummer en adresgegevens van Mijn Rijschool Utrecht.

Deze school vind je in Utrecht. Dit zijn de adresgegevens: Europalaan 20, 3526KS Utrecht. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: info@mijnrijschoolutrecht.nl. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: (030) 227 09 59. De school heeft een eigen site met meer informatie: mijnrijschoolutrecht.nl. Het KvK-nummer van de school is: 661260290000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1117Z6.

Waar bezoek je Mijn Rijschool Utrecht?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Utrecht.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Utrecht. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Rijschoollearnit.nl en Pameer autorijschool.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Mijn Rijschool Utrecht

Slagingspercentage

46

Aantal examens

57

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@mijnrijschoolutrecht.nl

Telefoon

(030) 227 09 59

Website

mijnrijschoolutrecht.nl

Adres

Europalaan 20

Postcode

3526KS

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

661260290000

Rijschoolnummer

1117Z6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Mijn Rijschool Utrecht”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo