Mijn Rijschool Utrecht

Op deze pagina vind je alles over Mijn Rijschool Utrecht.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Mijn Rijschool Utrecht is 38%, 252 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Deze school biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Ga je van start met rijles bij Mijn Rijschool Utrecht? Dan heb je de keuze uit 1 CBR afrijdlocaties: Utrecht.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Mijn Rijschool Utrecht.

Je vindt deze school in Utrecht. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Europalaan 20, 3526KS Utrecht. Per e-mail bereik je ze op [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar via (030) 227 09 59. Voor meer informatie kijk je op de eigen site van de rijschool: mijnrijschoolutrecht.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is 661260290000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 1117Z6.

Waar bezoek ik Mijn Rijschool Utrecht (kaart, routebeschrijving)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Andere rijscholen in de regio Utrecht.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Utrecht. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool Bryan en Rijschool Kraan.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina.

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Mijn Rijschool Utrecht

Slagingspercentage

38

Aantal examens

252

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(030) 227 09 59

Website

mijnrijschoolutrecht.nl

Adres

Europalaan 20

Postcode

3526KS

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

661260290000

Rijschoolnummer

1117Z6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Mijn Rijschool Utrecht”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo