E & R Opleidingen B.V.

Alles wat je wilt weten over E & R Opleidingen B.V..

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van E & R Opleidingen B.V. is 73%, 30 personen legden examen af (rijbewijs BE). E & R Opleidingen B.V. verzorgt ook beroepsleiding(en): aanhangwagen achter bus. Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto. Alvast je theorie oefenen? Je kunt direct online oefenen met gratis theorie-examens. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken kwamen als beste uit onze test. Les volgen bij E & R Opleidingen B.V.? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 3 CBR-locaties: Amsterdam, Leiden, Utrecht. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Heeft de rijschool keurmerken?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen bij deze rijschool, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen die een keurmerk dragen moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Van een rijschool met een keurmerk mag je rijles van hoge kwaliteit verwachten.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van E & R Opleidingen B.V..

De rijschool heeft een vestiging in Nieuwegein. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Utrechthaven 1A, 3433PN Nieuwegein. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: (030) 606 79 54. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool, e-r-opleidingen.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 302393850000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 4623F7.

Waar bezoek ik E & R Opleidingen B.V. (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Alle rijscholen in de regio Nieuwegein.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Nieuwegein. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Vervoerscollege Venlo en Rijschool E Achter B.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: E & R Opleidingen B.V.

Slagingspercentage

73

Aantal examens

30

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Bus

Beschikbaar

Aanhangwagen achter bus

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

030 606 79 54

Website

e-r-opleidingen.nl

Adres

Utrechthaven 1A

Postcode

3433PN

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Leiden, Utrecht

KvK-nummer

302393850000

Rijschoolnummer

4623F7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “E & R Opleidingen B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo