Autorijschool M. Diekema

Op deze pagina vind je alles over Autorijschool M. Diekema.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool M. Diekema is 64%, 55 personen legden examen af (rijbewijs B). Eerst je theorie halen? Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: auto. Ga je voor lessen bij Autorijschool M. Diekema? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Utrecht. Binnenkort je theorie behalen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het auto rijbewijs.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Autorijschool M. Diekema.

De rijschool is gevestigd in Maarssen. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Buitenweg 3, 3602PK Maarssen. Contact per e-mail? Hierbij het adres: info@diekema.nl. Telefonisch contact? Bel de rijschool op (0346) 56 82 23, of 06 16 76 20 81. De school heeft een eigen site: diekema.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 301783720000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1347W8.

Waar vind ik Autorijschool M. Diekema precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Andere scholen in de buurt van Maarssen.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Maarssen. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Auto- en Motorrijschool Mastenbroek en De Beste Rijlessen.nl.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool M. Diekema

Slagingspercentage

64

Aantal examens

55

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@diekema.nl

Telefoon

(0346) 56 82 23

Telefoon-nr

06 16 76 20 81

Website

diekema.nl

Adres

Buitenweg 3

Postcode

3602PK

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

301783720000

Rijschoolnummer

1347W8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool M. Diekema”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo