Yuverta MBO Rijopleiding

Alles over Yuverta MBO Rijopleiding.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Yuverta MBO Rijopleiding is 68%, 19 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Yuverta MBO Rijopleiding? Dan heb je de keuze uit 1 examenlocaties van het CBR: Utrecht. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het rijbewijs.

Contactgegevens en telefoonnummer van Yuverta MBO Rijopleiding.

Deze rijschool vind je in Houten. Op zoek naar adresgegevens? Randhoeve 2, 3992XH Houten. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 030 6345 187. Het KvK-nummer van de school is: 271771940000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6834Z4.

Waar zit Yuverta MBO Rijopleiding?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Andere scholen in Houten.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Houten. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: General Rijschool en Inzicht Rijopleidingen.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Yuverta MBO Rijopleiding

Slagingspercentage

68

Aantal examens

19

Auto

Beschikbaar

Telefoon

030 6345 187

Adres

Randhoeve 2

Postcode

3992XH

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

271771940000

Rijschoolnummer

6834Z4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Yuverta MBO Rijopleiding”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo