Yuverta MBO Rijopleiding

Ontdek alles over Yuverta MBO Rijopleiding.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Yuverta MBO Rijopleiding is 59%, 29 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs T). Ga je beginnen met rijles bij Yuverta MBO Rijopleiding? Je hebt keus uit 1 examenlocaties van het CBR: Utrecht. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het motor of auto rijbewijs.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Yuverta MBO Rijopleiding.

De rijschool heeft een vestiging in Houten. Dit zijn de adresgegevens: Randhoeve 2, 3992XH Houten. De school is telefonisch bereikbaar op 030 6345 187. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 271771940000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 6834Z4.

Waar bezoek je Yuverta MBO Rijopleiding precies?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Houten.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Houten. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Vervoersbedrijf Juijn B.V. en De VerkeersAcademie.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Yuverta MBO Rijopleiding

Slagingspercentage

59

Aantal examens

29

Auto

Beschikbaar

Telefoon

030 6345 187

Adres

Randhoeve 2

Postcode

3992XH

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

271771940000

Rijschoolnummer

6834Z4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Yuverta MBO Rijopleiding”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo