Rij-Academie Utrecht

Op deze pagina vind je alles over Rij-Academie Utrecht.

Bij deze school behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rij-Academie Utrecht is 44%, 25 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorieles aan voor: auto. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Lees hier meer over theorieboeken en bekijk onze top 3. Ga je beginnen met rijles bij Rij-Academie Utrecht? Afrijden doe je bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Utrecht.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Rij-Academie Utrecht.

Deze rijschool vind je in Utrecht. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Pizarrolaan 1, 3526TX Utrecht. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit e-mailadres: [email protected]. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer 641679765. Ze hebben een eigen website: rijacademieutrecht.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 302523260000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6047X1.

Waar bezoek ik Rij-Academie Utrecht (kaart, routebeschrijving)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Meer rijscholen in Utrecht.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Utrecht. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Climax en Rijschool Jolanda.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rij-Academie Utrecht

Slagingspercentage

44

Aantal examens

25

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

641679765

Website

rijacademieutrecht.nl

Adres

Pizarrolaan 1

Postcode

3526TX

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

302523260000

Rijschoolnummer

6047X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rij-Academie Utrecht”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo