MotorXperience Nederland

Alles op een rijtje over MotorXperience Nederland.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van MotorXperience Nederland is 100%, 1 personen legden examen af (rijbewijs AM2). Start je met rijles bij MotorXperience Nederland? Je rij-examen doe je bij een van de 1 examenlocaties: Utrecht. Binnenkort je theorie halen? Vind hier je beste keus voor het theorie examen boek.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over MotorXperience Nederland.

Deze school heeft een vestiging in Utrecht. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Stationsstraat 2, 3511EE Utrecht. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06 83 24 74 84. Het KvK-nummer van deze school is: 626527450000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 8049Z5.

Wat is de locatie van MotorXperience Nederland precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Andere rijscholen in de regio Utrecht.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Utrecht. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: 1-2 Ride B.V. en Motorrijschool Nieuw Haarlem.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: MotorXperience Nederland

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 83 24 74 84

Adres

Stationsstraat 2

Postcode

3511EE

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

626527450000

Rijschoolnummer

8049Z5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “MotorXperience Nederland”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo