Rijrecht Verkeersschool B.V.

Op deze pagina vind je alles over Rijrecht Verkeersschool B.V..

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijrecht Verkeersschool B.V. is 84%, 202 leerlingen legden een examen af (rijbewijs AM2). Eerst theorieles volgen? Bij deze rijschool kan dat voor: motor, auto, bromfiets. Ga je beginnen met rijles bij Rijrecht Verkeersschool B.V.? Dan heb je de keuze uit 1 CBR examenlocaties: Utrecht. Theorie certificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter, motor of auto.

Telefoonnummer en adresgegevens van Rijrecht Verkeersschool B.V..

Deze rijschool is gevestigd in Utrecht. Hierbij de adresgegevens van de school: St.-Laurensdreef 26, 3565AK Utrecht. Contact per e-mail? Hierbij het adres: [email protected]. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer 06 48 20 11 20. Voor meer info kijk je op de website van de rijschool: rijrecht.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 710088290000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 3345G8.

Waar bezoek je Rijrecht Verkeersschool B.V. (route & kaart)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Andere scholen in Utrecht.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Utrecht. Check ook deze twee rijscholen: Rijschool Boezerooij en Motorrijschool Verbaandert.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijrecht Verkeersschool B.V.

Slagingspercentage

84

Aantal examens

202

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 48 20 11 20

Website

rijrecht.nl

Adres

St.-Laurensdreef 26

Postcode

3565AK

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

710088290000

Rijschoolnummer

3345G8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijrecht Verkeersschool B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

Rijrecht Verkeersschool B.V.
Rijrecht Verkeersschool B.V.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo