Rijschool Galgenwaard

Op deze pagina lees je alles over Rijschool Galgenwaard.

Gelijk praktijkles volgen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Galgenwaard ligt op 51%, 91 personen deden examen (rijbewijs B). Deze rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Vandaag nog je eerste stap richting rijbewijs zetten? Start met online oefenen door gratis theorie-examens te maken. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Ga je van start met rijles bij Rijschool Galgenwaard? Je examen doe je bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Utrecht.

Heeft de rijschool een keurmerk?

Over de kwaliteit hoef je je bij deze school geen zorgen te maken, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Opleiders die een dergelijk keurmerk dragen, moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Als leerling mag je topkwaliteit verwachten van een rijschool met keurmerk.

Telefoonnummer en adresgegevens van Rijschool Galgenwaard.

Deze rijschool vind je in Utrecht. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Goeman Borgesiuslaan 77, 3515ET Utrecht. Dit is het e-mailadres van de school: [email protected]. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 030 280 08 82. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie: rijschoolgalgenwaard.nl. Het KvK-nummer van deze school is: 582635510000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4501X8.

Waar zit Rijschool Galgenwaard precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Andere rijscholen in de regio Utrecht.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Utrecht. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Koudijs en Smile Autorijschool.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Galgenwaard

Slagingspercentage

51

Aantal examens

91

Keurmerk

BOVAG

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

030 280 08 82

Website

rijschoolgalgenwaard.nl

Adres

Goeman Borgesiuslaan 77

Postcode

3515ET

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

582635510000

Rijschoolnummer

4501X8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Galgenwaard”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo