Rijschool Galgenwaard

Op deze pagina vind je alles over Rijschool Galgenwaard.

Bij deze rijschool behaal je je rijbewijs voor een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Galgenwaard is 56%, 85 personen deden examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Les je bij Rijschool Galgenwaard? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR-locaties: Utrecht. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie behalen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie auto boek.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Rijschool Galgenwaard.

De rijschool is te vinden in Utrecht. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Goeman Borgesiuslaan 77, 3515ET Utrecht. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: info@rijschoolgalgenwaard.nl. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 030 280 08 82. De rijschool beschikt over een eigen site, hierbij het adres: rijschoolgalgenwaard.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 582635510000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4501X8.

Wat is de locatie van Rijschool Galgenwaard (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Overige scholen in regio Utrecht.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Utrecht. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Marc Van Der Voorn en Autorijless.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Galgenwaard

Slagingspercentage

56

Aantal examens

85

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolgalgenwaard.nl

Telefoon

030 280 08 82

Website

rijschoolgalgenwaard.nl

Adres

Goeman Borgesiuslaan 77

Postcode

3515ET

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

582635510000

Rijschoolnummer

4501X8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Galgenwaard”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo