Keser Rijopleidingen

Lees alles over Keser Rijopleidingen.

Praktijkles volg je bij deze school met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Keser Rijopleidingen is 51%, 95 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Keser Rijopleidingen biedt ook beroepsopleiding(en): taxi. Deze rijschool biedt de volgende theorielessen aan: motor, auto, bromfiets. Ga je voor lessen bij Keser Rijopleidingen? Dan heb je de keus uit 1 CBR locaties: Utrecht. Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook lessen met een automaat personenauto. Theoriecertificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter of auto.

Adres- en contactgegevens van Keser Rijopleidingen.

Deze school heeft een locatie in Utrecht. Hier de adresgegevens van deze rijschool: St.-Maartendreef 304, 3564TK Utrecht. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: info@rijschool-keser.nl. De rijschool is telefonisch te bereiken op 030 6037 320, of 06 19 20 45 71. Voor meer info check je de eigen site van de rijschool, rijschool-keser.nl/. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 829386440000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 1918F6.

Waar bezoek je Keser Rijopleidingen precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Andere scholen in Utrecht.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Utrecht. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Rijschool Noche en Rijschool Sen.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Keser Rijopleidingen

Slagingspercentage

51

Aantal examens

95

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

E-mail

info@rijschool-keser.nl

Telefoon

030 6037 320

Telefoon-nr

06 19 20 45 71

Website

rijschool-keser.nl/

Adres

St.-Maartendreef 304

Postcode

3564TK

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

829386440000

Rijschoolnummer

1918F6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Keser Rijopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo