Keser Rijopleidingen

Op deze pagina vind je alles over Keser Rijopleidingen.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Keser Rijopleidingen is 60%, 10 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Keser Rijopleidingen biedt ook beroepsopleiding(en), taxi. Deze rijschool biedt de volgende theorielessen aan: motor, auto, bromfiets. Begin je met rijles bij Keser Rijopleidingen? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 examenlocaties van het CBR: Utrecht. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook rijles met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie behalen? Ontdek hier je beste keus voor het auto theorie boek.

Contactgegevens en telefoonnummer van Keser Rijopleidingen.

De school is gevestigd in Utrecht. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: St.-Maartendreef 304, 3564TK Utrecht. Dit is het e-mailadres van de school: [email protected]. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 030 6037 320, of 06 19 20 45 71. Voor meer info check je de eigen website van de rijschool: rijschool-keser.nl/. Het KvK-nummer van de school is 829386440000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 1918F6.

Waar bezoek je Keser Rijopleidingen (routebeschrijving en kaart)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Overige rijscholen in de regio Utrecht.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Utrecht. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool Kijkgedrag en Agelink Verkeersopleidingen.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Keser Rijopleidingen

Slagingspercentage

60

Aantal examens

10

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

030 6037 320

Telefoon-nr

06 19 20 45 71

Website

rijschool-keser.nl/

Adres

St.-Maartendreef 304

Postcode

3564TK

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

829386440000

Rijschoolnummer

1918F6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Keser Rijopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo