Autorijschool Twin

Alle informatie over Autorijschool Twin.

Bij deze rijschool haal je je rijbewijs voor een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Twin ligt op 41%, 101 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Les volgen bij Autorijschool Twin? Dan heb je de keus uit 1 examenlocaties van het CBR: Utrecht. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Auto theorie gratis oefenen & korting rijles

Goedkoop je auto rijbewijs halen? Bekijk de links hieronder. Bestel het best geteste theorieboek bij Bol, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio.

Beschikt de rijschool over een keurmerk?

Over de kwaliteit hoef je je bij deze school geen zorgen te maken, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Opleiders die een keurmerk hebben moeten doorgaans aan verschillende strenge eisen voldoen. Als leerling profiteer je daarvan: je mag extra kwaliteit verwachten!

Contactgegevens, adres en overige informatie over Autorijschool Twin.

Je vindt de rijschool in Utrecht. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Julianaweg 229, 3523XA Utrecht. Dit is het e-mailadres van deze school: [email protected]. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is (030) 288 09 68. De rijschool beschikt over een eigen site, hierbij: verkeersschooltwin.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is: 300509650000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 6322W1.

Waar zit Autorijschool Twin?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Andere scholen in de buurt van Utrecht.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Utrecht. Heb je deze rijscholen al bekeken? Rijschool Leidsche Rijn en Rij-TEC Rijopleidingen.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Twin

Slagingspercentage

41

Aantal examens

101

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Website

verkeersschooltwin.nl

Adres

Julianaweg 229

Postcode

3523XA

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

300509650000

Rijschoolnummer

6322W1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Twin”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo