Rijles Expert

Alle informatie die je nodig hebt over Rijles Expert.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijles Expert ligt op 31%, 32 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Hulp nodig voor het theorieexamen? De rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Ga je van start met rijlessen bij Rijles Expert? Je examen doe je bij een van de 2 CBR-examenlocaties: Zaandam, Utrecht. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook lessen met een aangepaste auto. Binnenkort je theorie certicaat halen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie boek scooter of auto.

Adres- en contactgegevens van Rijles Expert.

De school heeft een vestiging in Amsterdam. Dit zijn de adresgegevens: Poortland 66, 1046BD Amsterdam. Mailen? Hierbij het e-mailadres nfo@compact-rijopleidingen.nl. Telefonisch contact met de rijschool? 06 22 22 86 02. Ze hebben een eigen website met meer informatie. Hierbij het adres: compact-rijopleidingen.nl/. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 606935410000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 8120N7.

In welke plaats vind je Rijles Expert precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Amsterdam.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Amsterdam. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Simpelrijles.nl en Rijschool Tijger.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door door een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Rijles Expert

Slagingspercentage

31

Aantal examens

32

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

E-mail

nfo@compact-rijopleidingen.nl

Telefoon-nr

06 22 22 86 02

Website

compact-rijopleidingen.nl

Adres

Poortland 66

Postcode

1046BD

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam, Utrecht

KvK-nummer

606935410000

Rijschoolnummer

8120N7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijles Expert”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo