Monique

Lees meer over Monique.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Monique is 45%, 85 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Bereid je goed op de rijles voor door je theoriekennis bij te spijkeren. Je kunt online direct aan de slag met theorie-examens. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Ga je van start met rijles bij Monique? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR locaties: Leiden.

Contact- en adresgegevens van Monique.

Je vindt deze school in Noordwijk Zh. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Johanna van Hoornstraat 1, 2203GM Noordwijk Zh. Dit is het e-mailadres van de rijschool: [email protected]. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is (071) 331 30 70. Ze hebben een eigen site met meer informatie: geen. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 280923090000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 5480R1.

In welke plaats vind je Monique?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Nog meer rijscholen in de regio Noordwijk Zh.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Noordwijk Zh. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Verkeersschool Jong-Noordwijk en rijmetrob.nl.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren.

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Monique

Slagingspercentage

45

Aantal examens

85

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(071) 331 30 70

Website

geen

Adres

Johanna van Hoornstraat 1

Postcode

2203GM

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

280923090000

Rijschoolnummer

5480R1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Monique”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo