Autorijschool Jan van Thiel

Alle gegevens over Autorijschool Jan van Thiel.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Jan van Thiel ligt op 89%, 9 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Ga je voor lessen bij Autorijschool Jan van Thiel? Je kunt kiezen uit 1 CBR afrijdlocaties: Den Bosch.

Heeft deze school een keurmerk?

Deze rijschool beschikt over een VRB-keurmerk. Rijscholen die een keurmerk hebben, moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling ben je bij een dergelijke rijschool dus verzekerd van goede leskwaliteit.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Autorijschool Jan van Thiel.

Deze school vind je in Veghel. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Klaverlaar 4, 5467JD Veghel. Bellen kan, het telefoonnummer is 06 10 63 50 44. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 769716940000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1328U6.

In welke plaats vind je Autorijschool Jan van Thiel (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Overige rijscholen in de buurt van Veghel.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Veghel. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Speed en LEF Rijopleiding.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Jan van Thiel

Slagingspercentage

89

Aantal examens

9

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 10 63 50 44

Adres

Klaverlaar 4

Postcode

5467JD

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch

KvK-nummer

769716940000

Rijschoolnummer

1328U6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Jan van Thiel”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Jan van Thiel
Autorijschool Jan van Thiel

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo