Auto- en Motorrijschool K. Eimers

Lees meer over Auto- en Motorrijschool K. Eimers.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Auto- en Motorrijschool K. Eimers ligt op 57%, 46 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Les je bij Auto- en Motorrijschool K. Eimers? Je hebt keus uit 1 CBR-afrijdlocaties: Utrecht. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek rijbewijs.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Auto- en Motorrijschool K. Eimers.

Deze rijschool is gevestigd in Utrecht. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Hispanioladreef 1, 3563HA Utrecht. Ga je voor een proefles? Neem contact op via [email protected]. Voor telefonisch contact bel je met (030) 26 17 392. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie: rijles-eimers.nl. Het KvK-nummer van de school is: 300916940000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 6007Z2.

Waar zit Auto- en Motorrijschool K. Eimers?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Alle andere rijscholen in de regio Utrecht.

Bekijk alle Rijscholen in Utrecht. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Auto- en Scooterrijschool “Zuilen” en Autorijschool YOUYOU.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Auto- en Motorrijschool K. Eimers

Slagingspercentage

57

Aantal examens

46

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(030) 26 17 392

Website

rijles-eimers.nl

Adres

Hispanioladreef 1

Postcode

3563HA

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

300916940000

Rijschoolnummer

6007Z2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Auto- en Motorrijschool K. Eimers”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

Auto- en Motorrijschool K. Eimers
Auto- en Motorrijschool K. Eimers

Rijschoolspecialist.nl
Logo