Auto- en Motorrijschool K. Eimers

Op deze pagina vind je alles over Auto- en Motorrijschool K. Eimers.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Auto- en Motorrijschool K. Eimers ligt op 65%, 43 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Kies je voor lessen bij Auto- en Motorrijschool K. Eimers? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Utrecht. Je theorie nog niet behaald? Bekijk dan hier onze keus voor het theorieboek voor de scooter, auto of motor.

Contactgegevens, adres en overige info over Auto- en Motorrijschool K. Eimers.

Deze school heeft een locatie in Utrecht. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Hispanioladreef 1, 3563HA Utrecht. Deze school een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: info@rijles-eimers.nl. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer (030) 26 17 392. De rijschool beschikt over een eigen site, hierbij het adres: rijles-eimers.nl/. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 300916940000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 6007Z2.

Waar zit Auto- en Motorrijschool K. Eimers (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Nog meer rijscholen in de regio Utrecht.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Utrecht. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool O. Darrazi en Learn fast.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Auto- en Motorrijschool K. Eimers

Slagingspercentage

65

Aantal examens

43

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@rijles-eimers.nl

Telefoon

(030) 26 17 392

Website

rijles-eimers.nl

Adres

Hispanioladreef 1

Postcode

3563HA

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

300916940000

Rijschoolnummer

6007Z2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Auto- en Motorrijschool K. Eimers”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

Auto- en Motorrijschool K. Eimers
Auto- en Motorrijschool K. Eimers

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo