Rijschool Royalty

Op deze pagina vind je alles over Rijschool Royalty.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Royalty is 80%, 5 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs AVB). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorieles aan voor: motor, auto, bromfiets. Kies je ervoor te lessen bij Rijschool Royalty? Je examen doe je bij één van de 1 CBR locaties: Amsterdam. Theoriecertificaat nog niet op zak? Ontdek dan hier het theorie boek auto of scooter.

Adresgegevens en telefoonnummer van Rijschool Royalty.

De school heet een locatie in Amsterdam. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Ottho Heldringstraat 31D, 1066XT Amsterdam. Proefles aanvragen? Neem contact op via info@rijschoolroyalty.nl. Telefonisch contact? Hierbij het telefoonnummer: 06 83 21 19 56. Voor meer info check je de website van de rijschool: rijschoolroyalty.nl. Het KvK-nummer van deze school is: 627186810000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 6107X1.

Waar vind je Rijschool Royalty precies?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Overige scholen in de regio Amsterdam.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Amsterdam. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Tuncay Amsterdam en De motormentor.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Royalty

Slagingspercentage

80

Aantal examens

5

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolroyalty.nl

Telefoon-nr

06 83 21 19 56

Website

rijschoolroyalty.nl

Adres

Ottho Heldringstraat 31D

Postcode

1066XT

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

627186810000

Rijschoolnummer

6107X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Royalty”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo