Rijschool Asabdoun

Lees alles over Rijschool Asabdoun.

Praktijklessen volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Asabdoun ligt op 43%, 30 personen legden examen af (rijbewijs B). Bereid je goed op de rijles voor door je theoriekennis bij te spijkeren. Je kunt online direct aan de slag met theorie-examens. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. (Praktijk)les volgen bij Rijschool Asabdoun? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 2 examenlocaties van het CBR: Zoetermeer, Rotterdam.

Contact- en adresgegevens van Rijschool Asabdoun.

Je vindt de school in Vlaardingen. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Lorentzstraat 2, 3132SR Vlaardingen. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op 649107637. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 704747020000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4824R1.

In welke plaats vind ik Rijschool Asabdoun (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Meer rijscholen in regio Vlaardingen.

Klik hier voor meer rijscholen in Vlaardingen. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Dewa Rijschool en Rijschool Gigant.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Asabdoun

Slagingspercentage

43

Aantal examens

30

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

649107637

Adres

Lorentzstraat 2

Postcode

3132SR

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rotterdam

KvK-nummer

704747020000

Rijschoolnummer

4824R1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Asabdoun”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo