Joop-Rijopleiding

Alle gegevens van Joop-Rijopleiding.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Joop-Rijopleiding is 50%, 36 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Steuntje in de rug nodig bij het halen van je theorie-examen? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Ga je lessen volgen bij Joop-Rijopleiding? Je examen doe je bij één van de 1 CBR afrijdlocatie: Terneuzen. Binnenkort je theorie behalen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het auto rijbewijs.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Joop-Rijopleiding.

De school heeft een vestiging in Terneuzen. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Koninginnepage 33, 4533HS Terneuzen. Dit is het e-mailadres van de school: info@joop-rijopleiding.nl. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is (0115) 69 79 04, of 06 29 54 76 16. Ze hebben een eigen site, hierbij het adres: joop-rijopleiding.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 210190140000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 5821H7.

Wat is de locatie van Joop-Rijopleiding precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Nog meer rijscholen in Terneuzen.

Bekijk hier alle Rijscholen in Terneuzen. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rij-Opleiding M. Sanderse en Rijcoach Dina.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Joop-Rijopleiding

Slagingspercentage

50

Aantal examens

36

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@joop-rijopleiding.nl

Telefoon

(0115) 69 79 04

Telefoon-nr

06 29 54 76 16

Website

joop-rijopleiding.nl

Adres

Koninginnepage 33

Postcode

4533HS

Plaats

Examenlocatie(s)

Terneuzen

KvK-nummer

210190140000

Rijschoolnummer

5821H7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Joop-Rijopleiding”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo