BANDOS

Lees alles over BANDOS.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van BANDOS ligt op 90%, 177 leerlingen deden examen (rijbewijs AVB). Alvast van start met je theorie? Om je optimaal voor te bereiden kun je online gratis theorie-examens maken. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Ga je beginnen met rijles bij BANDOS? Je rij-examen leg je af bij een van de 4 CBR afrijdlocaties: Rijswijk, Rotterdam*, Dordrecht, Breda.

Beste motor theorieboek, theorie oefenen & kortingen

Bespaar geld op je motorrijbewijs met onderstaande links. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een proefles aan, 100% gratis!

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over BANDOS.

Deze school is gevestigd in Rotterdam. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Putselaan 36, 3074JB Rotterdam. Mailen? Hierbij het e-mailadres [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op 06 26 69 11 19. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 593308800000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5099U2.

In welke plaats vind ik BANDOS precies?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Andere rijscholen in de regio Rotterdam.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Rotterdam. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: de Motorschool Arnhem en Motorrijschool Motori.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: BANDOS

Slagingspercentage

90

Aantal examens

177

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 26 69 11 19

Adres

Putselaan 36

Postcode

3074JB

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk, Rotterdam, Dordrecht, Breda

KvK-nummer

593308800000

Rijschoolnummer

5099U2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “BANDOS”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo