Rijschool Pro +

Op deze pagina vind je alles over Rijschool Pro +.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Pro + is 81%, 36 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Start je met les bij Rijschool Pro +? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Utrecht. Binnenkort je theorie behalen? Vind hier je beste keus voor het theorie boek voor de scooter, motor of auto.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Rijschool Pro +.

De rijschool is gevestigd in Utrecht. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Simplonbaan 4, 3524GL Utrecht. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 06 10 94 05 23. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 606024650000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4152F7.

Wat is de locatie van Rijschool Pro + precies?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in Utrecht.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Utrecht. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Verkeersschool Weber Bilthoven en Mentor Rijopleidingen.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Pro +

Slagingspercentage

81

Aantal examens

36

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 10 94 05 23

Adres

Simplonbaan 4

Postcode

3524GL

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

606024650000

Rijschoolnummer

4152F7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Pro +”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo