Rijschool Pro +

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool Pro +.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Pro + is 70%, 30 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Hoe zit het bij jou met je theoretische verkeerskennis? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie examens. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Start je met rijles bij Rijschool Pro +? Het afrijden is dan bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Utrecht.

Adresgegevens en telefoonnummer van Rijschool Pro +.

Deze school vind je in Utrecht. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Simplonbaan 4, 3524GL Utrecht. Telefonisch contact? Hierbij het telefoonnummer: 06 10 94 05 23. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 606024650000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 4152F7.

Waar zit Rijschool Pro + (kaart en route)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Andere scholen in Utrecht.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Utrecht. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Autorijschool Dahri en L4veilig.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Rijschool Pro +

Slagingspercentage

70

Aantal examens

30

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 10 94 05 23

Adres

Simplonbaan 4

Postcode

3524GL

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

606024650000

Rijschoolnummer

4152F7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Pro +”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo