Smile Autorijschool

Alle gegevens van Smile Autorijschool.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Smile Autorijschool is 56%, 66 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). (Praktijk)les volgen bij Smile Autorijschool? Je praktijkexamen doe je bij een van de 3 examenlocaties van het CBR: Eemnes, Barendrecht, Utrecht. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek voor de motor, auto of scooter.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Smile Autorijschool.

Deze school heeft een vestiging in Houten. De adresgegevens zijn als volgt: Futenweide 25, 3993DP Houten. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 24 24 33 64. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 301924410000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2521G8.

Waar vind ik Smile Autorijschool precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in de regio Houten.

Klik hier voor meer Rijscholen in Houten. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool van Zomeren en Rijschool Prins.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Smile Autorijschool

Slagingspercentage

56

Aantal examens

66

Telefoon

06 24 24 33 64

Adres

Futenweide 25

Postcode

3993DP

Plaats

Examenlocatie(s)

Eemnes, Barendrecht, Utrecht

KvK-nummer

301924410000

Rijschoolnummer

2521G8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Smile Autorijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo