Verkeersschool Koos van der Bilt

Alles over Verkeersschool Koos van der Bilt.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets, brommobiel. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Koos van der Bilt ligt op 37%, 46 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Verkeersschool Koos van der Bilt verzorgt ook beroepsopleiding(en): bus,aanhangwagen achter bus,vrachtauto,aanhangwagen achter vrachtauto,heftruck,taxi. Deze rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: motor, auto, bromfiets. Je alvast voorbereiden op de rijles? Je kunt hier online gratis theorie oefenen. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Ga je voor rijles bij Verkeersschool Koos van der Bilt? Je examen doe je bij één van de 2 CBR examenlocaties: Zoetermeer, Rotterdam. Deze rijschool biedt ook rijles in een automaat personenauto.

Korting rijles & auto theorieboek

Voordelig je autorijbewijs halen? Bekijk de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of plan direct een 100% gratis proefles in!

Beschikt de rijschool over keurmerken?

Qua leskwaliteit zit het wel goed bij deze rijschool, ze beschikken over een FAM-keurmerk. Scholen met een keurmerk moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Als leerling ben je dus verzekerd van goede leskwaliteit.

Adresgegevens en telefoonnummer van Verkeersschool Koos van der Bilt.

De school is te vinden in Rotterdam. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Thurledeweg 113, 3044ER Rotterdam. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: [email protected]. Bellen kan via: 010 238 34 44, of 06 53 81 31 09. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie: koosvanderbilt.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 244327650000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 6224F5.

Waar bezoek je Verkeersschool Koos van der Bilt?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Meer rijscholen in regio Rotterdam.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Rotterdam. Check ook deze rijscholen: Autorijschool Ton in ‘t Veld t.h.o.d.n. NXXT en RUKIA.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Verkeersschool Koos van der Bilt

Slagingspercentage

37

Aantal examens

46

FAM

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Brommobiel

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

Bus

Beschikbaar

Aanhangwagen achter bus

Beschikbaar

Heftruck

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 53 81 31 09

Website

koosvanderbilt.nl

Adres

Thurledeweg 113

Postcode

3044ER

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rotterdam

KvK-nummer

244327650000

Rijschoolnummer

6224F5

Reviews

0.0
0
0
0
1
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Theo van der Linden

    Bij Koos is de relatie met de examinatoren goed. Bij een verhuizing kunnen ze voor een vrachtwagen altijd op Koos rekenen.Ons kent ons.

    Bij Koos is veel kans van slagen dankzij een goede band met de examinatoren.Bij verhuizingen kan er meestal wel een vrachtauto geleend worden volgens het principe Ons ket ons.

  2. Kees

    ik was al vaak gezakt bij andere rijscholen helaas is dat hier nu weer gebeurd erg jammer allemaal
    dit is mijn derde rijschool en helaas ben ik weer gezakt voor het examen. ik denk niet dat het aan de lessen ligt want de leraar was goed

Verkeersschool Koos van der Bilt
Verkeersschool Koos van der Bilt

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo