Verkeersschool Koos van der Bilt

(2 klantbeoordelingen)

Lees meer over Verkeersschool Koos van der Bilt.

Toe aan praktijklessen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een motor, personenauto, personenauto met aanhanger, bromfiets of bromobiel. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Koos van der Bilt is 36%, 88 leerlingen deden bij deze rijschool examen. Je kunt bij deze rijschool ook lessen met een personenauto met automaat. Verkeersschool Koos van der Bilt biedt daarnaast ook beroepsopleiding(en):bus, bus met aanhanger, vrachtwagen, vrachtwagen met aanhanger, heftruck of taxi. Les je bij deze school, dan is je examen bij een van de 4 CBR examenlocaties: Zoetermeer, Rotterdam, Leiden, Barendrech. Haal je liever eerst je theorie? Deze rijschool biedt theorielessen voor: motor, personenauto of bromfiets.

Welke keurmerk(en) heeft de rijschool?

De school beschikt over een FAM-keurmerk. Opleiders die een keurmerk hebben moeten doorgaans aan verschillende strenge eisen voldoen. Als leerling profiteer je daar natuurlijk van:je mag kwaliteit verwachten.

Contactgegevens en telefoonnummer van Verkeersschool Koos van der Bilt.

Je vindt deze rijschool in Rotterdam. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Thurledeweg 113,3044ER Rotterdam. Neem contact op per e-mail via:info@koosvanderbilt.nl. Als je liever telefonisch contact opneemt, bereik je de rijschool op 102383444 of 653813109. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie, koosvanderbilt.nl.Het KvK-nummer van Verkeersschool Koos van der Bilt is 244327650000.

Waar zit Verkeersschool Koos van der Bilt precies?

Via de Google Maps-kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Alle rijscholen in de regio Rotterdam.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Rotterdam. Heb je deze rijscholen al bekeken? Algemene Rijopleiding Rotterdam t.h.o.d.n. ANWB Rijopleidingen Rotterdam, en Silver-Rijschool.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Specification: Verkeersschool Koos van der Bilt

Praktijklessen

Motor,Personenauto,Personenauto met aanhanger,Bromfiets,Brommobiel

Theorielessen

Motor,Personenauto,Bromfiets

Beroepsopleiding(en)

Bus,Bus met aanhanger,Vrachtwagen,Vrachtwagen met aanhanger,Heftruck,Taxi

Bijzonderheden

Automaat personenauto

Slagingspercentage

36

Aantal examens

88

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rotterdam, Leiden, Barendrecht

Website

http://www.koosvanderbilt.nl

E-mailadres

info@koosvanderbilt.nl

Telefoonnummer 1

102383444

Telefoonnummer 2

653813109

Adres

Thurledeweg 113

Postcode

3044ER

Plaats

KvK-nummer

244327650000

Keurmerk(en)

FAM-keurmerk

2 reviews for Verkeersschool Koos van der Bilt

2.0
0
0
0
1
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Theo van der Linden

    Bij Koos is de relatie met de examinatoren goed. Bij een verhuizing kunnen ze voor een vrachtwagen altijd op Koos rekenen.Ons kent ons.

    Bij Koos is veel kans van slagen dankzij een goede band met de examinatoren.Bij verhuizingen kan er meestal wel een vrachtauto geleend worden volgens het principe Ons ket ons.

  2. Kees

    ik was al vaak gezakt bij andere rijscholen helaas is dat hier nu weer gebeurd erg jammer allemaal
    dit is mijn derde rijschool en helaas ben ik weer gezakt voor het examen. ik denk niet dat het aan de lessen ligt want de leraar was goed

Verkeersschool Koos van der Bilt
Verkeersschool Koos van der Bilt

 Rijschoolspecialist.nl
Logo