Verkeersschool Koos van der Bilt

Alle gegevens van Verkeersschool Koos van der Bilt.

Praktijkles volg je bij deze rijschool met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets, brommobiel. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Koos van der Bilt is 37%, 46 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Verkeersschool Koos van der Bilt biedt ook opleiding(en) voor professionals: bus, aanhangwagen achter bus, vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto, heftruck, taxi. Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto, bromfiets. Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn aanraders. Kies je voor lessen bij Verkeersschool Koos van der Bilt? Dan heb je keus uit 2 CBR-locaties: Zoetermeer, Rotterdam. Deze rijschool biedt ook rijles aan met een auto met automaat.

Beschikt de rijschool over een keurmerk?

Over de leskwaliteit hoef je je bij deze school geen zorgen te maken, ze beschikken over een FAM-keurmerk. Scholen die een keurmerk dragen moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Voor jou als leerling betekent dat meer zekerheid en goede rijlessen.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Verkeersschool Koos van der Bilt.

Deze rijschool heeft een locatie in Rotterdam. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Thurledeweg 113, 3044ER Rotterdam. Deze school een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Bellen kan, je bereikt ze op 010 238 34 44, of 06 53 81 31 09. Ze hebben een eigen website met meer informatie. Hierbij het adres: koosvanderbilt.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 244327650000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 6224F5.

Waar bezoek je Verkeersschool Koos van der Bilt (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in regio Rotterdam.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Rotterdam. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Autorijschool Ton in ‘t Veld t.h.o.d.n. NXXT en RUKIA.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Verkeersschool Koos van der Bilt

Slagingspercentage

37

Aantal examens

46

Keurmerk

FAM

FAM

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Brommobiel

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

Bus

Beschikbaar

Aanhangwagen achter bus

Beschikbaar

Heftruck

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

010 238 34 44

Telefoon-nr

06 53 81 31 09

Website

koosvanderbilt.nl

Adres

Thurledeweg 113

Postcode

3044ER

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rotterdam

KvK-nummer

244327650000

Rijschoolnummer

6224F5

Reviews

0.0
0
0
0
1
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Theo van der Linden

    Bij Koos is de relatie met de examinatoren goed. Bij een verhuizing kunnen ze voor een vrachtwagen altijd op Koos rekenen.Ons kent ons.

    Bij Koos is veel kans van slagen dankzij een goede band met de examinatoren.Bij verhuizingen kan er meestal wel een vrachtauto geleend worden volgens het principe Ons ket ons.

  2. Kees

    ik was al vaak gezakt bij andere rijscholen helaas is dat hier nu weer gebeurd erg jammer allemaal
    dit is mijn derde rijschool en helaas ben ik weer gezakt voor het examen. ik denk niet dat het aan de lessen ligt want de leraar was goed

Verkeersschool Koos van der Bilt
Verkeersschool Koos van der Bilt

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo