Verkeersschool Koos van der Bilt

Alles op een rijtje over Verkeersschool Koos van der Bilt.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets, brommobiel. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Koos van der Bilt ligt op 38%, 50 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Verkeersschool Koos van der Bilt verzorgt ook beroepsopleiding(en): bus, aanhangwagen achter bus, vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto, heftruck, taxi. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: motor, auto, bromfiets. Start je met les bij Verkeersschool Koos van der Bilt? Je kunt terecht bij 4 CBR-locaties: Zoetermeer, Rotterdam*, Dordrecht, Barendrecht. Deze rijschool biedt ook rijles in een automaat personenauto.

Heeft de rijschool een keurmerk?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen bij deze school, ze beschikken over een FAM-keurmerk. Opleiders met een keurmerk moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Van een rijschool met een keurmerk mag je lessen van goede kwaliteit verwachten.

Alle contact- en adresgegevens van Verkeersschool Koos van der Bilt.

Deze rijschool vind je in Rotterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Thurledeweg 113, 3044ER Rotterdam. Dit is het e-mailadres van de rijschool: [email protected]. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 010 238 34 44, of 06 53 81 31 09. De school beschikt over een eigen website, hierbij: koosvanderbilt.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 244327650000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 6224F5.

Waar zit Verkeersschool Koos van der Bilt precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Rotterdam. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool M. de Wit en Autorijschool Jij Rijdt.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door door een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Verkeersschool Koos van der Bilt

Slagingspercentage

38

Aantal examens

50

FAM

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Brommobiel

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

Bus

Beschikbaar

Aanhangwagen achter bus

Beschikbaar

Heftruck

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

010 238 34 44

Telefoon-nr

06 53 81 31 09

Website

koosvanderbilt.nl

Adres

Thurledeweg 113

Postcode

3044ER

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rotterdam*, Dordrecht, Barendrecht

KvK-nummer

244327650000

Rijschoolnummer

6224F5

Reviews

0.0
0
0
0
1
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Theo van der Linden

    Bij Koos is de relatie met de examinatoren goed. Bij een verhuizing kunnen ze voor een vrachtwagen altijd op Koos rekenen.Ons kent ons.

    Bij Koos is veel kans van slagen dankzij een goede band met de examinatoren.Bij verhuizingen kan er meestal wel een vrachtauto geleend worden volgens het principe Ons ket ons.

  2. Kees

    ik was al vaak gezakt bij andere rijscholen helaas is dat hier nu weer gebeurd erg jammer allemaal
    dit is mijn derde rijschool en helaas ben ik weer gezakt voor het examen. ik denk niet dat het aan de lessen ligt want de leraar was goed

Verkeersschool Koos van der Bilt
Verkeersschool Koos van der Bilt

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo