Beterles.nl B.V.

Lees meer over Beterles.nl B.V..

Bij deze rijschool haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Beterles.nl B.V. is 17%, 6 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs TVPC). Wil je alvast van start met de verkeerstheorie? Doe gratis online theorietraining om je goed op het theorie-examen van het CBR voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Ga je lessen volgen bij Beterles.nl B.V.? Dan heb je keus uit 1 CBR-locaties: Dordrecht.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Beterles.nl B.V..

Deze rijschool heeft een locatie in Numansdorp. De adresgegevens: Chr. Huygensstraat 14, 3281ND Numansdorp. Bellen kan, je bereikt ze op 06 38 22 68 72. Het KvK-nummer van de rijschool is 787632820000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 9741F0.

Waar vind ik Beterles.nl B.V. (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Nog meer rijscholen in regio Numansdorp.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Numansdorp. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Verkeersschool Leo Cremers en ARAG RIJOPLEIDINGEN.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Beterles.nl B.V.

Slagingspercentage

17

Aantal examens

6

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 38 22 68 72

Adres

Chr. Huygensstraat 14

Postcode

3281ND

Plaats

Examenlocatie(s)

Dordrecht

KvK-nummer

787632820000

Rijschoolnummer

9741F0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Beterles.nl B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo