OIBC

Alle gegevens van OIBC.

Praktijklessen volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van OIBC ligt op 85%, 52 leerlingen legden een examen af (rijbewijs D). Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Ga je voor les bij OIBC? Je hebt keus uit 2 examenlocaties van CBR: Rotterdam*, Gouda.

Contactgegevens, adres en overige info over OIBC.

De rijschool is te vinden in Nootdorp. Op zoek naar de adresgegevens? Reflectiestraat 19, 2631RV Nootdorp. Bellen kan, het telefoonnummer is 070 820 98 40. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 645451990000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 2874Z8.

In welke plaats vind ik OIBC precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Nog meer rijscholen in Nootdorp.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Nootdorp. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: DVG Kwaliteit & Opleidingen B.V. en Real2drive B.V..

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: OIBC

Slagingspercentage

85

Aantal examens

52

Auto

Beschikbaar

Telefoon

070 820 98 40

Adres

Reflectiestraat 19

Postcode

2631RV

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam, Gouda

KvK-nummer

645451990000

Rijschoolnummer

2874Z8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “OIBC”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo