Uw rijschool ook op rijschoolspecialist.nl? Neem Contact met ons op!

Rijschool Virean

(15 klantbeoordelingen)

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Alles op een rijtje over Rijschool Virean.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een personenauto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Virean ligt op 35%, 52 leerlingen legden een examen af. Kies je ervoor bij deze school te lessen, doe je je examen bij een van de 4 CBR examenlocaties: Rotterdam, Schelluinen/Gorinchem, Gouda, Barendrech.

Telefoonnummer en adresgegevens van Rijschool Virean.

De rijschool is gevestigd in Rotterdam. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Stavenissestraat 307,3086RE Rotterdam. Helaas heeft deze rijschool nog geen e-mailadres doorgegeven. Bellen kan natuurlijk ook, je bereikt ze op 643832321. De rijschool heeft nog geen eigen website aan ons doorgegeven. Het KvK-nummer van Rijschool Virean is 594861470000.

Wat is de locatie van Rijschool Virean precies?

Via de Google Maps-kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Alle rijscholen in de regio Rotterdam.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Rotterdam. Heb je al bij deze rijscholen trouwens al bekeken? Autorijschool Ca-Piesch, en Three Devi.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review.

Specification: Rijschool Virean

Praktijklessen

Personenauto

Slagingspercentage

35

Aantal examens

52

Examenlocatie(s)

Rotterdam, Schelluinen/Gorinchem, Gouda, Barendrecht

Telefoonnummer 2

643832321

Adres

Stavenissestraat 307

Postcode

3086RE

Plaats

KvK-nummer

594861470000

15 reviews for Rijschool Virean

5.0
15
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. F. Nazari

  Als je ernstige problemen en stress hebt. Hij praat tegen je als een goede psycholoog en kalmeert je.
  is een hele goede rijinstructeur. Hij is heel geduldig bij het uitleggen en legt ook het belang van elke handeling uit. Bij elke les word je duidelijk uitgelegd wat er allemaal goed ging en waar er plaats is voor verbetering. Hij bereidt je helemaal voor op wat je tijdens het examen kan verwachten.
  Het inplannen van lessen ging ook heel flexibel en het kon altijd wel op een tijdstip dat mij goed uitkwam. Rijschool is zeker aan te raden!

 2. G

  Alles was top! Zeker een aanrader

 3. Richelino

  Goeie uitleg wist precies wat ik moest doen
  In 1x geslaagd echt een aanrader.

 4. Gina

  In 1 keer praktijk voor scooter gehaald. Alle lessen gingen top en je wordt erg goed begeleid. Rijschool Virean is zeker aan te raden!

 5. Ayse

  In 1x geslaagd voor scooterrijbewijs bedankt

 6. Nechama

  Virean is een hele goede rijinstructeur. Hij is heel geduldig bij het uitleggen en legt ook het belang van elke handeling uit. Bij elke les word je duidelijk uitgelegd wat er allemaal goed ging en waar er plaats is voor verbetering. Hij bereidt je helemaal voor op wat je tijdens het examen kan verwachten.
  Het inplannen van lessen ging ook heel flexibel en het kon altijd wel op een tijdstip dat mij goed uitkwam. Rijschool Virean is zeker aan te raden!

 7. Zoë Aartsen

  In 1x geslaagd voor mijn bromfiets! Super goede service ik ben erg tevreden

 8. Melissa

  Dankzij Virean en Vikash, heb ik mijn rijbewijs gehaald. Na 2 x zakken op bij een andere rijschool is het rijschool Virean wel gelukt!!
  Het waren leuke lessen en heb er veel plezier gehad!!

 9. Rick Snelders

  Top geregeld! Fijne instructeur, in één keer geslaagd voor E achter B rijbewijs! Aanrader 🙂

 10. Sanie

  Na een aantal jaren had ik eindelijk de stap genomen om me autorijbewijs te halen. Door goede begeleiding, coaching op maat, flexibiliteit en een gezonde dosis geduld mag ik met trots zeggen dat ik mijn autorijbewijs heb behaald.

  Ontzettend bedank voor de rij lessen!

  Ik zou persoonlijk rijschool Virean bij een ieder aanraden om de goede begeleiding van de rijlessen. De rijinstructeur heeft mij goede pointers gegeven en wist me op een juiste manier moed en motivatie te geven.
  Voor nu ga ik genieten van mijn autorijbewijs maar ben vastberaden om ook mijn BE en A rijbewijs bij deze rijschool te halen!

 11. Jordan

  Een fijne rijschool, zonder enige problemen altijd mijn lessen kunnen inplannen en volgen. Goede instructeurs die er voor zullen zorgen dat je gegarandeerd je rijbewijs zal halen!

 12. Mo

  Super goede rijschool! Het heeft net wat langer geduurd dan dat ik dacht voordat ik mijn rijbewijs had vanwege een stage in het buitenland. Na mijn stage ben ik weer meteen begonnen met rijden en heb het toen snel weer opgepakt door de goede begeleiding van mijn instructeur.

  De instructeur was super aardig en behulpzaam en is niet bang om je op je fouten te verbeteren. Door zijn goede begeleiding heb ik mijn rijbewijs in een keer gehaald!

 13. Denis

  In 1 keer geslaagd dankzij de beste instructeurs!

 14. otwin van saane

  Met rij-instructeur Virean ben ik in een keer geslaagd voor alle examens voor mijn motor rijbewijs. Virean geeft veel feedback en heeft elk klein foutje in de gaten. Met de feedback kan je gelijk in de les weer aan de slag. Op deze manier maak je goed gebruik van je lesuren.

  Daarnaast is Virean heel flexibel in zijn tijd en is de rijschool vlakbij zowel het cbr als een oefenterrein voor je avb. Kortom als je snel en professioneel je rijbewijs wilt halen beveel ik Virean zeker aan!

 15. Raymond

  Top instructeur !

  Virean heeft een geweldige manier van rijles geven, hij heeft een scherpe blik en ziet echt alles wat je niet goed doet, maar hij is ook altijd geduldig en motiverend.

  Duidelijke uitleg wat er van je verwacht word, zelfs WAAROM bepaalde handelingen op die manier moeten, erg fijn vond ik.

  Veel persoonlijke aandacht, niet alleen tijdens maar ook na de les word steeds aangegeven wat voor verbetering vatbaar is zodat je daar een volgende keer alert op bent.

  Als de tijd dat toelaat word er zomaar wat langer gelest, Virean vind het belangrijk dat je plezier hebt en ervaring opdoet.

  Het is in alles duidelijk te merken dat Virean graag wil dat je slaagt 🙂

  Kortom :
  Zoek je een rij-instructeur waar je slagen kan,
  zoek niet verder, Virean is je man

Category:
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Compare items
 • Total (0)
Compare
0