Leon Gelderblom

Alle informatie die je nodig hebt over Leon Gelderblom.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Leon Gelderblom is 50%, 14 personen deden examen (rijbewijs B). Begin je met rijles bij Leon Gelderblom? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 examenlocaties: Barendrecht. Binnenkort je theorie certicaat behalen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie boek voor de auto.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Leon Gelderblom.

De rijschool heeft een vestiging in Rotterdam. De adresgegevens zijn als volgt: Dantestraat 87, 3076LE Rotterdam. Stuur ze een mailtje, leon@lesn.nl. Het telefoonnummer van de rijschool is 06 11 40 53 35. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 702681340000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 1402U7.

In welke plaats vind ik Leon Gelderblom (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in Rotterdam.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Rotterdam. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Rijden in je UPPIE en Rijschool Tareshma.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Leon Gelderblom

Slagingspercentage

50

Aantal examens

14

E-mail

leon@lesn.nl

Telefoon-nr

06 11 40 53 35

Adres

Dantestraat 87

Postcode

3076LE

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht

KvK-nummer

702681340000

Rijschoolnummer

1402U7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Leon Gelderblom”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo