Strijders B.V.

Lees alles over Strijders B.V..

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Strijders B.V. ligt op 0%, 2 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Ga je voor lessen bij Strijders B.V.? Voor het afrijden heb je keus uit 2 CBR-examenlocaties: Barendrecht, Bergen op Zoom. Binnenkort je theorie behalen? Check hier je beste keus voor het theorie boek.

Contactgegevens, adres en overige info over Strijders B.V..

Deze rijschool is gevestigd in Capelle Aan Den Ijssel. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Ligusterbaan 1, 2908LW Capelle Aan Den Ijssel. Bellen? Het telefoonnummer is 06 25 14 01 74. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 809571960000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1137X5.

In welke plaats zit Strijders B.V. (routebeschrijving en kaart)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in de regio Capelle Aan Den Ijssel.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Capelle Aan Den Ijssel. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool “Eminent” en Sues Rijschool.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Strijders B.V.

Slagingspercentage

0

Aantal examens

2

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 25 14 01 74

Adres

Ligusterbaan 1

Postcode

2908LW

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht, Bergen Op Zoom

KvK-nummer

809571960000

Rijschoolnummer

1137X5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Strijders B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo