Verkeersschool Holland

(1 klantbeoordeling)

Lees meer over Verkeersschool Holland.

Gelijk praktijkles volgen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Holland is 30%, 92 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Ga je voor rijles bij Verkeersschool Holland? Je kiest uit 3 CBR examenlocaties: Rotterdam, Spijkenisse, Barendrecht. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook lessen met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie certicaat behalen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie boek voor de auto.

Telefoonnummer en contactgegevens van Verkeersschool Holland.

De rijschool heeft een locatie in Rotterdam. Hierbij de adresgegevens van de school: Robbenoordplein 1, 3083MG Rotterdam. Voor een proefles stuur je een mailtje naar info@rijschoolholland.nl. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 010 481 03 08. Het KvK-nummer van deze school is 685897430000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 3850R3.

In welke plaats vind je Verkeersschool Holland?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Nog meer rijscholen in de regio Rotterdam.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Rotterdam. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool Yozcan en Rijschool Wout.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door door een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Verkeersschool Holland

Slagingspercentage

30

Aantal examens

92

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolholland.nl

Telefoon

010 481 03 08

Adres

Robbenoordplein 1

Postcode

3083MG

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam, Spijkenisse, Barendrecht

KvK-nummer

685897430000

Rijschoolnummer

3850R3

1 review for Verkeersschool Holland

1.0
0
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Luca de Haas

    Slechte rijschool die er is. Ik heb hier brommer rijles genomen. Van de 4 uur les in totaal niet eens 2 uur gereden. Achterrem van de lesbrommer was kapot terwijl het -5 graden was. We zijn langs verschillende winkels geweest tijdens de rijles zelf. Hierdoor ook niet geslaagd. Ik raad het niet aan hier rijles te nemen, echt oplichters.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo