Verkeersschool Holland

Alle details over Verkeersschool Holland.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Holland is 27%, 85 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Les je bij Verkeersschool Holland? Dan heb je de keus uit 2 CBR-locaties: Spijkenisse, Barendrecht. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Je theorie nog niet behaald? Bekijk dan hier onze keus voor het beste auto theorie boek.

Contactgegevens en telefoonnummer van Verkeersschool Holland.

De school heeft een vestiging in Rotterdam. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Robbenoordplein 1, 3083MG Rotterdam. Proefles aanvragen? Neem contact op via info@rijschoolholland.nl. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 010 481 03 08. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 685897430000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3850R3.

Waar bezoek ik Verkeersschool Holland precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Overige scholen in regio Rotterdam.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Rotterdam. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Hattaf Autorijschool en Rijschool Ruben.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Verkeersschool Holland

Slagingspercentage

27

Aantal examens

85

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolholland.nl

Telefoon

010 481 03 08

Adres

Robbenoordplein 1

Postcode

3083MG

Plaats

Examenlocatie(s)

Spijkenisse, Barendrecht

KvK-nummer

685897430000

Rijschoolnummer

3850R3

Reviews

0.0
0
0
0
0
2

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Thijs

    Slechte instructeur voor praktijk examen scooter, van de 4 uur nog geen eens 2 uur les gehad, er werd weinig uitgelegd en de instructeur schreeuwde tegen ons door de oortjes.
    Omdat wij ons theorie examen hebben verwacht hij dat je alles al weet, terwijl je in wezen voor het eerst echt op een scooter rijdt. De enige regel die wij moesten onthouden was dat we in het midden van de weg moesten blijven rijden zodat niemand ons kon inhalen. Ik ben gezakt en ga nu naar een andere rijschool.

  2. Luca de Haas

    Slechte rijschool die er is. Ik heb hier brommer rijles genomen. Van de 4 uur les in totaal niet eens 2 uur gereden. Achterrem van de lesbrommer was kapot terwijl het -5 graden was. We zijn langs verschillende winkels geweest tijdens de rijles zelf. Hierdoor ook niet geslaagd. Ik raad het niet aan hier rijles te nemen, echt oplichters.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo