Enjoyriding

Lees meer over Enjoyriding.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Enjoyriding is 39%, 101 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). De school biedt theoriepakket(ten) voor: motor, auto, bromfiets. Kies je ervoor te lessen bij Enjoyriding? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 5 CBR afrijdlocaties: Rotterdam, Dordrecht, Gouda, Spijkenisse, Barendrecht. Theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het auto theorieboek.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Enjoyriding.

De school is gevestigd in Rotterdam. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Bloemfonteinstraat 95, 3072HE Rotterdam. Stuur ze een mailtje, info@enjoyriding.nl. Bel de rijschool op, 010 3074183, of 06 27497717. Voor meer info kijk je op de website van de rijschool: enjoyriding.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 636937120000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 2222N8.

In welke plaats zit Enjoyriding?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in regio Rotterdam.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Rotterdam. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Andries Havelaar t.h.o.d.n. Nederveen en Autorijschool R. ter Borg.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Enjoyriding

Slagingspercentage

39

Aantal examens

101

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

info@enjoyriding.nl

Telefoon

010 3074183

Telefoon-nr

06 27497717

Website

enjoyriding.nl

Adres

Bloemfonteinstraat 95

Postcode

3072HE

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam, Dordrecht, Gouda, Spijkenisse, Barendrecht

KvK-nummer

636937120000

Rijschoolnummer

2222N8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Enjoyriding”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo