Enjoyriding

Op deze pagina lees je alles over Enjoyriding.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Enjoyriding is 33%, 43 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto, bromfiets. Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Ga je van start met rijlessen bij Enjoyriding? Voor het afrijden heb je keus uit 1 examenlocaties: Rotterdam.

Beste theorieboek auto, theorie oefenen & kortingen

Geld besparen op je autorijbewijs? Maak gebruik van de links hieronder! Koop het best geteste theorieboek bij Bol, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio!

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Enjoyriding.

Deze rijschool is gevestigd in Rotterdam. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Bloemfonteinstraat 95, 3072HE Rotterdam. Direct een proefles aanvragen? Neem contact op via [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op 010 3074183, of 06 27497717. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool, enjoyriding.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 636937120000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2222N8.

Waar vind je Enjoyriding (kaart en route)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Overige rijscholen in de regio Rotterdam.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Rotterdam. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Rijschool Heaven en Verkeersschool Eurotel.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Enjoyriding

Slagingspercentage

33

Aantal examens

43

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 27497717

Website

enjoyriding.nl

Adres

Bloemfonteinstraat 95

Postcode

3072HE

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam

KvK-nummer

636937120000

Rijschoolnummer

2222N8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Enjoyriding”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo