Enjoyriding

Alles op een rijtje over Enjoyriding.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Enjoyriding is 37%, 52 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto, bromfiets. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Start je met rijles bij Enjoyriding? Dan heb je keuze uit 2 examenlocaties: Rotterdam, Barendrecht.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Enjoyriding.

De rijschool heeft een locatie in Rotterdam. Hierbij de adresgegevens van de school: Bloemfonteinstraat 95, 3072HE Rotterdam. Stuur ze meteen een bericht: [email protected]. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 010 3074183, of 06 27497717. Voor meer informatie check je de eigen website van de rijschool: enjoyriding.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 636937120000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 2222N8.

Waar vind je Enjoyriding precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Nog meer rijscholen in de regio Rotterdam.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Rotterdam. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Shiven en Autorijschool Selçuk.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Enjoyriding

Slagingspercentage

37

Aantal examens

52

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

010 3074183

Telefoon-nr

06 27497717

Website

enjoyriding.nl

Adres

Bloemfonteinstraat 95

Postcode

3072HE

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam, Barendrecht

KvK-nummer

636937120000

Rijschoolnummer

2222N8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Enjoyriding”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo